26.1 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ

Τα ταξικά σωματεία του νομού μας εκφράζουν την αγωνιστική αλληλεγγύη καθώς και την συμπαράταξή τους στις κινητοποιήσεις των αγροτών που συσπειρώνονται γύρω από την απόφαση της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Ν.ΤΡΙΚΑΛΩΝ «Η ΑΝΟΙΞΗ» και  της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων.

- Advertisement -

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι και συμμέτοχοι στον αγώνα επιβίωσης των μικρομεσαίων αγροτών του Νομού μας.

Οι μικρομεσαίοι αγρότες κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους, που από πολύ πιο πριν έχουν ξεκινήσει μέσα από συσκέψεις, αγωνιστικές κινητοποιήσεις και τώρα βγαίνουν στους δρόμους με τα τρακτέρ της δουλειάς και τον αγώνα στα μπλόκα για επιβίωσης.

 

Συνάδελφοι –συναδέλφισσες,   

Καλούμε τους εργατοϋπάλληλους του νομού μας, να στηρίξουν μαζικά τα αγροτικά μπλόκα και τις αγροτικές κινητοποιήσεις και να ορθώσουμε το δικό μας μπλόκο, την κοινή απάντηση του λαού.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι και συμμέτοχοι στον αγώνα επιβίωσης των μικρομεσαίων αγροτών του Νομού μας.

Σύμμαχοί της είναι η εργατική τάξη και τα άλλα λαϊκά στρώματα που δέχονται την ίδια σφοδρή επίθεση του μεγάλου κεφαλαίου κι αντιμετωπίζουν εξίσου μεγάλα προβλήματα επιβίωσης.

Σ΄ αυτή τη συμμαχία στηρίζεται για να έχει τη δύναμη και την προοπτική που χρειάζεται ο αγώνας της, ενώ πριν ακόμα στηθούν τα μπλόκα, ξεκίνησε να εκδηλώνεται η εργατική – λαϊκή αλληλεγγύη και συμπαράσταση στον αγώνα της μικρομεσαίας αγροτιάς, όπως, από τα

Η εργατική τάξη του νομού μας έχει κάθε συμφέρον και ταξική υποχρέωση να σταθεί στο πλάι των αγωνιζόμενων αγροτών, στους αγώνες που γίνονται αυτή τη περίοδο για την απόκρουση των νέων αντιλαϊκών μέτρων, που επιβάλλονται από την κυβέρνηση, με τις κατευθύνσεις της Ε.Ε. και των άλλων ιμπεριαλιστικών οργανισμών.

Η αιτία των προβλημάτων είναι κοινή και επομένως οι αγώνες μας πρέπει να πετυχαίνουν την υποστήριξη του ενός με του άλλου.

Το “όλοι για έναν και ένας για όλους” ισχύει για το εργατικό και για το αγροτικό κίνημα.

Για την ικανοποίηση όλων των σύγχρονων αναγκών της εργατικής τάξης, των λαϊκών στρωμάτων δυναμώνουμε την πάλη ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης, ΕΕ, ΔΝΤ που υπηρετούν τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, τα μονοπώλια και ρίχνουν στη φτώχεια, την ανεργία, τη ζωή χωρίς δικαιώματα τον εργαζόμενο λαό.

Μπλόκο στην πολιτική

της κυβέρνησης, της ΕΕ και των επιχειρηματικών ομίλων!!!

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ από ΤΡΙΚΑΛΑ 11πμ

Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Κωστάρα)

Τα  Δ.Σ.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ