19 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Είναι το κοτλέ, το τζιν του φετινού χειμώνα

Συνειρμικά, το κοτλέ ύφασμα μας παραπέμπει σε καταστάσεις μακριά από τη μόδα- έναν καθηγητή γεωγραφίας, τους Ευρωπαίους ερευνητές των ’70s, διανοούμενους φοιτητές.

- Advertisement -

Ίσως το πιο “intellectual” ύφασμα της μοντέρνας εποχής, έχει συνδεθεί με τα πιο αντισυμβατικά style icons: Jarvis Cocker, Bob Dylan, Diane Keaton, Jane Birkin είναι μερικά από αυτά.

Και ξαφνικά, πέρυσι το Φεβρουάριο, το κοτλέ εμφανίστηκε στις πασαρέλες των πιο μεγάλων οίκων, σε σακάκια, φούστες και ολόκληρα κοστούμια. Ο Marc Jacobs συνδύασε το κοτλέ με το hot χρώμα της σεζόν, παρουσιάζοντας ένα κατακόκκινο stylish κοστούμι, η Nina Ricci ανέδειξε τη ρομαντική πλευρά του ντύνοντας τα μοντέλα σε nude αποχρώσεις, ο οίκος Mulberry το χρησιμοποίησε σε cozy σύνολα συνδυασμένο με χοντρά πλεκτά και η Prada έμεινε πιστή σε πιο κλασικές αποχρώσεις.

Το παράδειγμά τους ακολούθησαν τα προσιτά highstreet brands και έτσι το κοτλέ διεκδικεί ξανά μια θέση στην γκαρνταρόμπα και τα καθημερινά μας looks.

Φόρεσέ το σε ένα ψηλόμεσο παντελόνι με φαρδιά γραμμή, μια midi ή μίνι φούστα με τσέπες, ένα ανδρικού τύπου σακάκι, ένα jacket ή ένα κοστούμι.

msn.com

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ