18.5 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Εγκαινιάστηκε το νέο Τ.Ε.Π. Παιδιατρικής του Νοσοκομείου Τρικάλων (3 ΒΙΝΤΕΟ-52 ΦΩΤΟ)

Αναγκαιότητα αποτελούσε η μεταφορά του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών Παιδιατρικής του Νοσοκομείου Τρικάλων, καθώς έως τώρα βρισκόταν απέναντι ακριβώς από τα ΤΕΠ του παθολογικού και του χειρουργικού, με ότι αυτό συνεπάγεται στην παιδική ψυχολογία και την ορθολογική αντιμετώπιση των εκτάκτων περιστατικών.

- Advertisement -

Χθες Σάββατο (1-7-2017) στις 11.00 το πρωί, παρουσία πολιτικών και Στρατιωτικών Αρχών της πόλης, του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του ιδρύματος, εγκαινιάστηκε το νέο Τ.Ε.Π. Παιδιατρικής. Τα εγκαίνια τέλεσε Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος.

Γιατροί και νοσηλευτές έβαλαν την φαντασία τους και το μεράκι τους, ώστε να μεταφερθεί και να δημιουργηθεί με τις καλύτερες συνθήκες το νέο τμήμα. Ο χώρος φιλοτεχνήθηκε από το team των μαθητών της καθηγήτριας του 2ου ΕΠΑΛ Τρικάλων κας Σάρρου.

Για τη σημασία της μεταφοράς των ΤΕΠ Παιδιατρικής κ.α., μίλησαν στις τοποθετήσεις τους που έγιναν αμέσως μετά τα εγκαίνια στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου, ο Διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος κ. Δημήτρης Παρθένης, οι δύο Τρικαλινοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, κα Παναγιώτα Δριτσέλη και ο κ. Σάκης Παπαδόπουλος, ο ΔΥΠΕΑΡΧΗΣ Θεσσαλίας κ. Νέστορας Αντωνίου και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ντίνος Μπάρδας.

Το trikalaola.gr κατέγραψε αποκλειστικό βίντεο, χωρισμένα σε 3 μέρη, καθώς και πολλές φωτογραφίες.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ