26.1 C
Trikala
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Εκδήλωση βράβευσης παιδιών αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας που πέτυχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις 2016

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες (10-04-2017) το πρωί ειδική τελετή στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Μαγνησίας, στο πλαίσιο της οποίας βραβεύτηκαν παιδιά αστυνομικών που πέτυχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις του έτους 2016, εν ενεργεία αστυνομικοί για αξιέπαινες πράξεις και διακρίσεις σε αθλητικές δραστηριότητες, καθώς και απόστρατοι αστυνομικοί.

- Advertisement -

 

Το καλωσόρισμα απηύθυνε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, Ταξίαρχος Ιωάννης Τόλιας, ο οποίος εξέφρασε τις εγκάρδιες ευχές και τα θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά και τους αστυνομικούς.

 

Αναλυτικότερα, κατά την εκδήλωση απονεμήθηκαν τιμητικοί έπαινοι και πλακέτες στους επιτυχόντες που εισήχθησαν σε Ανώτατα και Ανώτερα Ιδρύματα, καθώς και στις Αστυνομικές και Στρατιωτικές Σχολές.

 

Ακολούθως, βραβεύτηκαν αστυνομικοί οι οποίοι επιδεικνύοντας αυταπάρνηση και υπηρεσιακό ζήλο συνέβαλαν με τις πράξεις τους στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών και της τοπικής κοινωνίας, καθώς και αστυνομικοί που διακρίθηκαν σε αθλητικές δραστηριότητες σε πανελλήνιο και παγκόσμιο επίπεδο.

 

Στη συνέχεια, απονεμήθηκαν τιμητική πλακέτα σε οικογένεια εκλιπόντος αστυνομικού, καθώς και τιμητικά διπλώματα σε απόστρατους αστυνομικούς, ως αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς τους στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στην εκδήλωση παρέστησαν πλήθος αστυνομικού προσωπικού, καθώς και οι οικογένειες των βραβευθέντων παιδιών και αστυνομικών.

Μετά το πέρας των βραβεύσεων, πραγματοποιήθηκε μπαζάρ με εικαστικές δημιουργίες του προσωπικού της Διεύθυνσης, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ