26.1 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Εκδήλωση κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών στα Τρίκαλα (17 ΦΩΤΟ)

Στα Τρίκαλα βρέθηκε χθες Παρασκευή o δρ. Ν. Λυγερός και έδωσε διάλεξη με τίτλο “Προσύμφωνο των Πρεσπών και στρατηγική αλλαγή φάσης”. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του μουσείου Τσιτσάνη με συνδιοργανωτές την Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα Τρικάλων και τον Σύλλογο «Μετεώρων Λιθόπολις».

- Advertisement -

Ο ομιλητής στην διάλεξή του χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα για την συμφωνία των Πρεσπών.

Ο Νίκος Λυγερός είναι Έλληνας ερευνητής και, σύμφωνα με τον ίδιο, εργάζεται ως μαθηματικός, συγγραφέας, ποιητής, ζωγράφος, σκηνοθέτης, ασχολείται με τη μουσική, την κοινωνιολογία, την οικονομία, την αρχαιολογία, το μάνατζμεντ, τη στρατηγική και τη γεωπολιτική. Έχει γεννηθεί στο Βόλο το 1968.

Έχει αυτοπροσδιοριστεί ως ο πλέον ευφυής Έλληνας το κόσμου και σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του, κατέχει δύο διδακτορικούς τίτλους, ενώ έχει πραγματοποιήσεις πολλαπλές δημοσιεύσεις. Έχει δεχθεί έντονη κριτική για τις πολιτικές θεωρίες του. Συχνά, διάφορα ΜΜΕ αμφισβητούν τους ισχυρισμούς του.

Το 2018 ήταν ένας εκ των κεντρικών ομιλητών στα Συλλαλητήρια για τη Μακεδονία. Υποστηρίζει επίσης ότι το Αιγαίο κρύβει 1,3 δις ορυκτό πλούτο

Σύμφωνα με τη προσωπική του ιστοσελίδα υπάρχουν πάνω από 22.000 γραπτά κείμενα του ιδίου που περιλαμβάνουν άρθρα πάνω σε θέματα φιλοσοφίας, εκπαίδευσης, μαθηματικών, φυσικής, μυθολογίας, θρησκείας, ιστορίας, αρχαιολογίας, κινηματογράφου, ζωγραφικής, μουσικής, πολιτικής, κοινωνιολογίας, στρατηγικής, management, οικονομίας, καθώς και άλλου είδους κείμενα όπως ποιήματα, ή λογοτεχνικά αποσπάσματα, στην Ελληνική, Γαλλική ή Αγγλική γλώσσα, αλλά και πάνω από 2000 σκίτσα ή πληρέστερα έργα ζωγραφικής.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ