17.3 C
Trikala
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Γλέντι μέχρι πρωίας στο Ρίζωμα Τρικάλων-μάγεψαν τα χορευτικά (βίντεο-80 φωτό) μέρος 1ο

Τον ετήσιο χορό πραγματοποίησε ο Μορφωτικός Σύλλογος Ριζωματιανών Τρικάλων το περασμένο Σάββατο 17-2-2017, συνδυασμένος με αποκριάτικο ξεφάντωμα.

- Advertisement -

Στην αρχή της εκδήλωσης τα καρναβάλια παρουσίασαν παραδοσιακά δρώμενα και θεατρικά σκετς που ψυχαγώγησαν τον κόσμο. Στη συνέχεια τα τοπικά χορευτικά παρουσίασαν διάφορους παραδοσιακούς χορούς και ακολούθησε το χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου Πόρου Κεφαλονιάς “ΠΡΟΝΗΣΟΣ”, όπου με χάρη και ζωντάνια, παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς του τόπου τους.  Στο τέλος των χορευτικών, έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

Και επειδή νηστικό αρκούδι δεν χορεύει… σερβιρίστηκε παραδοσιακό φαγητό, πρόβειο κρέας με κριθαράκι.

Η εκλεκτή παραδοσιακή ορχήστρα κράτησε τους συμμετέχοντες συντροφιά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με πολύ κέφι και χορό.

Το trikalaola.gr κάλυψε μέρος της εκδήλωσης με βίντεο και πολλές φωτογραφίες.

Δείτε το βίντεο και το πρώτο μέρος του άλμπουμ με 80 φωτογραφίες και θα ακολουθήσει άλλη στιγμή το 2ο μέρος των φωτογραφιών με άλλες τόσες φωτογραφίες.

Σημ. Όλες οι φωτογραφίες που καταγράφει το trikalaola.gr σε όλα τα δημοσιεύματα, είναι μειωμένες πολύ σε ανάλυση και μέγεθος, λόγω μεγάλου όγκου δεδομένων, γι’ αυτό ενδεχομένως να μη φαίνονται τόσο καθαρές. Στο αρχείο μας υπάρχουν στο αρχικό μέγεθος και στην πραγματική ανάλυση που έχουν μεγάλη διαφορά από αυτές που βλέπετε δημοσιευμένες.

ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟ

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ