17.1 C
Trikala
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΔΕΙΤΕ-100 φωτογραφίες από τον κόσμο που παρακολούθησε την παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2017 στα Τρίκαλα (μέρος 1ο)

Το trikalaola.gr κατέγραψε όλη την παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2017 σε βίντεο.

- Advertisement -

Τώρα γίνεται ακόμη το μοντάζ και ανεβαίνουν σταδιακά όλα τα βίντεο.

Θα δείτε βίντεο από την αριστερή κάμερα, όπου συγχρόνως μεταδίδονταν ζωντανά όλη η παρέλαση στη σελίδα του trikalaola.gr στο facebook μέσω κινητού τηλεφώνου που προσαρμόσαμε πάνω στην μεγάλη κάμερα.

Από την δεξιά πλευρά που μέχρι και τώρα ήταν αδικημένη και δεν έπαιρνε κανένας βίντεο, είχαμε στήσει μια δεύτερη κάμερα η οποία κατέγραψε και αυτή όλη την παρέλαση και θα ανέβουν  άλλα τόσα βίντεο.

Επίσης, σταδιακά θα δείτε και όλες τις φωτογραφίες που καταγράψαμε (όχι όλων των τμημάτων και ειδικές).

Δείτε τώρα το 1ο μέρος του άλμπουμ με 100 φωτογραφίες μόνο από τον κόσμο που παρακολούθησε την παρέλαση και τους επισήμους και θα ακολουθήσει το 2ο μέρος με άλλες τόσες φωτογραφίες.

…………………………………………….

Πώς να κατεβάστε τις φωτογραφίες που σας αρέσουν στον υπολογιστή σας ή στο κινητό σας.

Όταν πατάτε πάνω στο άλμπουμ στις μικρογραφίες για να ανοίξει σε μεγαλύτερο μέγεθος η κάθε φωτογραφία, κάτω αριστερά έξω από τη φωτογραφία, γράφει με μικρά μπλε γράμματα Download Πατήστε πάνω και η φωτογραφία θα αποθηκευτεί στις λήψεις στον υπολογιστή σας ή στο κινητό σας.

Δείτε το παράδειγμα της φωτογραφίας που σας δείχνουμε με το κόκκινο περίγραμμα και το βελάκι που θα πατήστε.

Επίσης, όλες οι φωτογραφίες θα είναι διαθέσιμες για να τις εκτυπώσουμε και να τις παραλάβετε, σε λίγο χρονικό διάστημα, στο νέο επαγγελματικό χώρο στην πόλη των Τρικάλων, όπου θα το ανακοινώσουμε και θα μας βρίσκετε εκεί. Φυσικά θα υπάρχει και όλο το φωτογραφικό αρχείο  του trikalaola.gr όλων των ετών, από όλες τις εκδηλώσεις και όλων θεμάτων.  

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ