22.6 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Εκδρομή του Συλλόγου Αργιθεατών Τρικάλων σε Βόλο-Πορταριά-Αλυκές (φωτό)

Την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018 με ένα κατάμεστο λεωφορείο πενήντα ατόμων-μέλη και φίλοι του Συλλόγου Αργιθεατών Τρικάλων γεμάτοι ενθουσιασμό ξεκινήσαμε από τα Τρίκαλα με προορισμό το Βόλο.

- Advertisement -

Ο καιρός  δεν ήταν σύμμαχός μας, όταν φτάσαμε στο Βόλο ξέσπασε δυνατή βροχή. Πήραμε το δρόμο για την Πορταριά.Η Πορταριά είναι χαρακτηρισμένος τόπος ιδιαίτερου φυσικού κάλους και παραδοσιακός οικισμός ν. Μαγνησίας.

Αφού κάναμε τις αγορές μας με τα ωραιότερα γλυκά του κουταλιού, επιστρέψαμε στις Αλυκές του Βόλου για μπάνιο και φαγητό. Η βροχή σταμάτησε, βγήκε ο ήλιος, η θάλασσα ήταν ζεστή και ήρεμη.Τέλειο μπάνιο.

Από τις Αλυκές  φύγαμε για την  παραλία  του Βόλου, ένα από τα σημαντικότερα λιμάνια της Ελλάδος.Στο  Βόλο απολαύσαμε τον απογευματινό καφέ μας.Καθ’ όλη τη διάρκεια  της ημέρας οι κυρίες μοίραζαν απλόχειρα πλούσια εδέσματα σε όλους και προπάντων τις ωραίες χορτόπιτες.

Κατά την επιστροφή μας όλη η διαδρομή συνοδεύτηκε από κέφι ,ζωντάνια ,χαμόγελα,ανέκδοτα , ποιήματα και τραγούδια.Η συμμετοχή του κόσμου στις εκδρομές μας, μας δίνει το κουράγιο να συνεχίσουμε το έργο του Συλλόγου μας.Τους εκδρομείς συνόδευσαν η πρόεδρος κ. Έλλη  και τα μέλη του Δ.Σ Του Συλλόγου Παναγιώτα Κωτή  και Γεωργία Σβεντούρη. Οι κεφάτοι εκδρομείς και η καλή οδήγηση του Χρήστου Σδράκα μας χάρησαν μια όμορφη Κυριακή.

Ευχαριστούμε θερμά όλους, όσοι μας στήριξαν το 2018 και ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Βασίλειο Τσιάκο ,που πάντα επιδεικνύει την εύνοιά του προς την Αργιθέα και τους Αργιθεάτες.

Στις 1 Ιουλίου 2018 ημέρα Κυριακή και ώρα 11 π.μ θα πραγματοποιηθεί το 22 αντάμωμα Αργιθεατών στον Άγιο Νικόλαο Βλασίου Αργιθέας.

Καλώς ν’ ανταμωθούμε !!!

                                                      Έλλη Τσιρογιάννη

                                         Πρόεδρος Αργιθεατών Τρικάλων

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ