18.5 C
Trikala
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Εκτός κίνδυνου ο 26χρονος Τρικαλινός που πυροβολήθηκε αντί για αγριογούρουνο…

Ένα ακόμη τραγικό λάθος σε κυνήγι αγριογούρουνου, σημειώθηκε χθες (Πέμπτη 15-6-2017) στην ελεγχόμενη κυνηγετική περιοχή Κόζιακα. Αυτή τη φορά το θύμα γλύτωσε από τα χοντρά σκάγια που έφαγε αντί του αγριογούρουνου…

- Advertisement -

Χειρουργήθηκε αμέσως στο Νοσοκομείο Τρικάλων και ευτυχώς δεν πειράχθηκαν ζωτικά όργανα. Όμως αυτή τη χρονική περίοδο το κυνήγι απαγορεύεται και οι συμμετέχοντες στην παρέα, θύτης και θύμα θα υποστούν τις κυρώσεις του νόμου.

Η αστυνομία εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου για το συμβάν.

Συνελήφθησαν, σήμερα (16-06-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, δύο 26χρονοι ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της παραβίασης του Δασικού Κώδικα (νομοθεσία περί θήρας), του νόμου περί όπλων, καθώς και της βαριάς σωματικής βλάβης.

 

Ειδικότερα, χθες (15-06-2017) το βράδυ, οι δράστες μετέβησαν σε αγροτική τοποθεσία της ευρύτερης περιοχής των Τρικάλων προκειμένου να ενεργήσουν από κοινού παράνομη θήρα αγρόχοιρων.

 

Κατά τη διέλευση αγριόχοιρων από το σημείο, έβαλαν προς αυτούς, πλην όμως κάποιες βολές εξοστρακίστηκαν, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ενός 26χρονου στην κοιλιακή χώρα και το δεξί του πόδι.

 

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των Τρικάλων, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

 

Στην κατοχή των δύο 26χρονων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα, επτά κυνηγετικά φυσίγγια, καθώς και δύο κάλυκες κυνηγετικών φυσιγγίων.

 

Το προανακριτικό έργο διεξάγει το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ