14 C
Trikala
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ελένη Στεργίου – Μπότη: Ανύπαρκτες οι αθλητικές υποδομές στον δ. Φαρκαδόνας

Η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος του δήμου Φαρκαδόνας Ελένη Στεργίου – Μπότη με δηλώσεις της εξέφρασε την πικρία και την δυσαρέσκειά της, για την έλλειψη αθλητικών υποδομών στην περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας, που θα συνέβαλε και θα έδινε ώθηση στα παιδιά να ασχοληθούν με τον πολιτισμό.
Από το 2014 έχουμε ακούσει πολλά για την υλοποίηση αθλητικών έργων στην περιοχή της Φαρκαδόνας. Έργα που θα ωθήσουν την νεολαία, πολύ περισσότερο τα παιδιά, να έρθουν κοντά με τον αθλητισμό και το αθλητικό ιδεώδες. Παρά ταύτα, τις εξαγγελίες και τα σχέδια όλων αυτών των χρόνων, δεν είδαμε να υλοποιείται τίποτα από αυτά, πολύ περισσότερο, η δημιουργία ενός σύγχρονου, αθλητικού, κλειστού κέντρου, το οποίο θα χρησιμοποιείται τόσο από τις παιδικές, εφηβικές, νεανικές και γιατί όχι τις μεγαλύτερες ηλικίες πολιτών.
«Εδώ και χρόνια μείναμε και συνεχίζουμε να μένουμε στα λόγια. Η υλοποίηση αθλητικών έργων, που οραματίστηκαν ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του, αρμόδιοι σε θέματα αθλητισμού έμειναν στα χαρτιά. Η δημιουργία ενός σύγχρονου κλειστού αθλητικού κέντρου, θα έφερνε κοντά στον Αθλητισμό όλες τις ηλικίες συνδημοτών μας ,πολύ περισσότερο της νεολαίας μας. Δυστυχώς όλα αυτά αποτέλεσαν λόγια, ψεύτικα και μεγάλα, και στην πράξη τίποτα.
Η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος δεν έμεινε μονάχα εδώ. Συνέχισε να καυτηριάζει την στάση της δημοτικής Αρχής, εξηγώντας ότι, τα όποια έργα εξαγγέλθηκαν έως σήμερα αποτελούν έργα της Περιφέρειας κι όχι του Δήμου.
«Οι υπάρχουσες αθλητικές εγκαταστάσεις παραμένουν σήμερα στην τύχη τους. Τα γήπεδα της Φαρκαδόνας και της Οιχαλίας πέραν της ανακαίνισης απαιτούν και συντήρηση. Υπήρξαν κατά καιρούς άνθρωποι που επένδυσαν στον αθλητισμό ,(όπως πρόεδροι και μέλη διοικήσεων, θερμά παράδειγμα άνθρωποι της Φαρκαδονας)με τις ανόδους των αθλητικών ομάδων της Φαρκαδόνας και της Οιχαλίας, αλλά δυστυχώς απογοητεύτηκαν μιας και οι εγκαταστάσεις δεν ενδεικνυόταν. Υπάρχουν παιδιά σήμερα που θέλουν να αθληθούν αλλά δεν μπορούν. Με έργα όπως την κατασκευή αποδυτηρίων στα γήπεδα μικρών χωριών δεν γίνεται και δεν προάγεται αθλητισμός. Αποτελούν έργα βιτρίνας κι όχι έργα ουσίας», συμπλήρωσε η ίδια.
Η κα Ελένη Στεργίου – Μπότη καλεί το δήμαρχο και τους αρμόδιους σε θέματα αθλητισμού, στενούς συνεργάτες του να αναλάβουν τις ευθύνες τους που τους αναλογούν, επισημαίνοντας ότι χρήματα που δαπανήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια για ανούσια πράγματα, όπως εκδηλώσεις του Θεαθήναι, θα μπορούσαν να δαπανηθούν για έργα ουσίας που θα έδιναν διέξοδο στο σύνολο των πολιτών της Φαρκαδόνας.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ