16.7 C
Trikala
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ενημέρωση για τον Ημιμαραθώνιο και για το βιβλίο της Έρης Μαυρογιάννη στο Ρ/Σ της Μητρόπολης

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΡΙΚΑΛΑ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΤΡΙΚΑΛΙΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΕΡΗ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ Ρ/Σ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ.

- Advertisement -

Ο ημιμαραθώνιος  Τρικάλων Καλαμπάκας  στο επίκεντρο του Ρ/Σ ΤΗΣ Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών τη Δευτέρα το απόγευμα στην εκπομπή της Ντούσιου Αλεξάνδρας. Ο κ. Νίκος Οικονομίδης, μέλος της οργανωτικής επιτροπής, εξέφρασε τη πληρότητα σε συμμετοχές ,όπως και κάθε χρόνο στον ημιμαραθώνιο, ο οποίος είναι ο τρίτος μεγαλύτερος ημιμαραθώνιος μετά απο αυτούς της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, χωρίς να παραλείψει τη σημαντική προσφορά των εθελοντών σε αυτή την εκδήλωση που αποτελεί στολίδι όχι μόνο για τη πόλη των Τρικάλων αλλά και για όλη τη ΘΕΣΣΑΛΙΑ. Εξάλλου το τρέξιμό, τόνισε είναι σημαντικό για τη σωματική και ψυχική υγεία.

“Η ζωή στο κόκκινο”, το βιβλίο της τρικαλινής δημοσιογράφου ΕΡΗΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ, μια πολύ καλή αφορμή  να γνωρίσουμε  το σύλλογο “η καρδιά του παιδιού”, που στηρίζει παιδιά  και οικογένειες με συγγενείς καρδιοπάθειες. Ένα μέρος των εσόδων από τη πώληση του  βιβλίου θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου. Το χαμόγελο και η ψυχική δύναμη της συγγραφέας όπως αποτυπώθηκαν και ραδιοφωνικά στη χθεσινή εκπομπή στο ρ/σ της Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών έδειξε ότι πρέπει να είμαστε μαχητές.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ