27.7 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ενημερωτικό αδικημάτων και συμβάντων

Σε συνέχεια του χθεσινού ενημερωτικού δελτίου, σχετικά με τη σύλληψη δύο 36χρονων ημεδαπών για κλοπή, ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε επιπλέον ότι οι δράστες την (22-09-2017) διέρρηξαν οικία 67χρονου ημεδαπού στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και αφαίρεσαν τρία κυνηγετικά όπλα, ένα ποδήλατο, ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα, καθώς και διάφορα άλλα μικροαντικείμενα και συλλογές αντικειμένων. Κατά τις νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες τους, βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, το οποίο αποδόθηκε στους νόμιμους δικαιούχους.
Συνελήφθη χθες (22-10-2017) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας, ένας 27χρονος ημεδαπός, διότι αφαίρεσε από το κατάστημα που εργάζεται, ιδιοκτησίας 37χρονου ημεδαπού, το χρηματικό ποσό των (240) ευρώ.
Συνελήφθη χθες (22-10-2017) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας, ένας 62χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι αφαίρεσε από αγροτεμάχιο 57χρονου ημεδαπού ποσότητα μήλων, συνολικού βάρους 100 κιλών, τα οποία στη συνέχεια φόρτωσε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο. Τα αφαιρεθέντα προϊόντα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο.
Συνελήφθη χθες (22-10-2017) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάς, ένας 41χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λασιθίου, με ποινή φυλάκισης (2) ετών και (8) μηνών για τα αδικήματα της απλής σωματικής βλάβης και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.
Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ