14.3 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΔΕΙΤΕ-Ενθουσιασμένοι έμειναν οι Ευρωπαίοι μαθητές από την φιλοξενία τους στα Τρίκαλα! (ΒΙΝΤΕΟ-78 ΦΩΤΟ)

Μέσω του προγράμματος ERASMOUS+ μαθητές από διάφορες χώρες της Ευρώπης βρέθηκαν στα Τρίκαλα τις προηγούμενες ημέρες, όπου μαζί με μαθητές του 1ου Γενικού Λυκείου Τρικάλων, γνώρισαν από κοντά τις όμορφες περιοχές μας, επισκεπτόμενοι διάφορα μνημεία του τόπου μας, μαθαίνοντας τις παραδόσεις τα ήθη και τα έθιμά μας.

- Advertisement -

Την τελευταία βραδιά (Πέμπτη 27-4-2017) της φιλοξενίας τους στα Τρίκαλα, γευμάτισαν όλοι μαζί σε ξενοδοχείο της πόλης μας, μαθητές και καθηγητές από τις δύο πλευρές, ενώ παρευρέθηκαν, ο δήμαρχος κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, η αντιδήμαρχος κα Έφη Λεβέντη, , καθώς και μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΓΕΛ. 

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, το γυναικείο χορευτικό από το σύλλογο “Θεριστάδες” παρουσίασε διάφορους χορούς του τόπου μας, παρουσιάζοντας και την κλασική Καραγκούνικη φορεσιά. Στη συνέχεια το χορευτικό του 1ου ΓΕΛ χόρεψε διάφορους λαϊκούς χορούς και στο τέλος όλοι μαζί χόρεψαν και απόλαυαν τη βραδιά.

Στην κάμερα του trikalaola.gr μίλησε η διευθύντρια του 1ου ΓΕΛ κα Αθανασία Ζαραμπούκα και ένας από τους ξένους καθηγητές.

Δείτε το βίντεο και πολλές φωτογραφίες που κατέγραψε το trikalaola.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ