21.3 C
Trikala
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Εντάσσονται σε πλήρες ωράριο οι πυροσβέστες 5ετούς θητείας

Την ένταξη των πυροσβεστών 5ετους θητείας στο πλήρες ωράριο του Πυροσβεστικού Σώματος ανακοίνωσε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη.

- Advertisement -

Μεταξύ άλλων στην ομιλία της για τους πεσόντες πυροσβέστες η κ. Γεροβασίλη τόνισε: «Ως πολιτεία καταθέτουμε σήμερα με ευλάβεια φόρο τιμής στους πεσόντες. Χρέος ωστόσο και καθήκον μας είναι όχι μόνο να μειώσουμε τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι πυροσβέστες στο πεδίο αλλά και να διαμορφώνουμε κατάλληλες και ασφαλείς συνθήκες εργασίας. Στην κατεύθυνση αυτή και σε συνεργασία με το Πυροσβεστικό Σώμα διαμορφώνουμε ένα πλαίσιο ενίσχυσης της υλικοτεχνικής υποδομής όσο και του έμψυχου δυναμικού».

Επιπλέον, η υπουργός Προστασίας του Πολίτη προανήγγειλε ότι προωθούνται μια σειρά πρωτοβουλίες για την ενίσχυση του Σώματος και σε υλικοτεχνικά μέσα.

Τέλος, ο εορτασμός της Ημέρας Μνήμης Πεσόντων Πυροσβεστών, έδωσε την ευκαιρία και για μια πρώτη συζήτηση σε ό,τι αφορά στην προετοιμασία της πυροσβεστικής, για τη χειμερινή περίοδο που έρχεται και ειδικότερα για την αντιμετώπιση φαινομένων όπως πλημμύρες, χιονοπτώσεις κ.λ.π.

dikaiologitika.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ