21.4 C
Trikala
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Εντυπωσιακή υποδοχή του Χρήστου Λάππα στην οδό Καλαμπάκας

Εντυπωσιακή ήταν η υποδοχή του Χρήστου Λάππα την Τετάρτη το απόγευμα από τους κατοίκους της περιοχής της οδού Καλαμπάκας. Ο Δήμαρχος Τρικκαίων κι επικεφαλής του συνδυασμού «Τρίκαλα Συμπολιτεία» κ. Λάππας μιλώντας σε ένα πολυπληθές κι ενθουσιώδες ακροατήριο αναφέρθηκε καταχειροκροτούμενος στο έργο που έχει υλοποιήσει μέχρι σήμερα η δημοτική αρχή. Έργο το οποίο αναγνωρίζουν οι κάτοικοι της περιοχής, που με τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει άλλαξε όψη κι αναβαθμίστηκε. Παρόλο που, όπως είπε ο κ. Λάππας στο έργο της αναμόρφωσης της οδού Καλαμπάκας παραμένουν κάποιες μικρές εκκρεμότητες, εντούτοις, θα ολοκληρωθεί άμεσα και κάλεσε τους κατοίκους να προστατεύσουν το έργο.

- Advertisement -

ΛΑΠΠΑΣ 1
Ο κ. Λάππας αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έκανε η δημοτική αρχή προκειμένου να πετύχει την οικονομική εξυγίανση του Δήμου τον οποίο παρέλαβε υπερχρεωμένο από την προηγούμενη δημοτική αρχή στην οποία συμμετείχε ο Δημήτρης Παπαστεργίου. Όπως τόνισε, είναι προφανές ότι ο κ. Παπαστεργίου θέλει να σβήσει το παρελθόν, ότι δεν θέλει να αναφέρεται καθόλου σε αυτό διότι ως προβεβλημένο στέλεχος «της εποχής Ταμήλου» θέλει να ξεχάσει το πόσο άσχημα από οικονομικής άποψης παρέδωσε το Δήμο κι ευαγγελίζεται ότι αυτός είναι νέος και δεν έχει καμία σχέση με το παρελθόν κ.α.

ΛΑΠΠΑΣ 2
Πρέπει να του θυμίσω, ανέφερε ο κ. Λάππας, κάποια πράγματα και να απαιτήσω να ζητήσει μία μεγάλη συγνώμη, όπως κάνω κι εγώ που ζήτησα μία συγνώμη από τους συμπολίτες γιατί στα ζητήματα της καθημερινότητας, εξαιτίας των τεράστιων οικονομικών χρεών που παραλάβαμε δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε όπως θα θέλαμε.
Όπως τόνισε, θα θυμίσει στον νεαρό Παπαστεργίου ότι η περίφημη έννοια του ανεξάρτητου είναι μία πολύ παλιά ιστορία. Την είχε λανσάρει ο πατέρας του, (οι παλιότεροι θα τη θυμούνται), πριν από 20 περίπου χρόνια. Ανεξάρτητος στα λόγια, πολύ εξαρτημένος όμως στην πράξη με ένα και μόνο στόχο: να παραπλανήσει τους πολίτες.

ΛΑΠΠΑΣ 3
Ο κ. Λάππας εξέφρασε την άποψη ότι οι πολιτικοί δεν πρέπει να λένε ψέματα, πρέπει να λένε αλήθειες στον κόσμο κι ο κόσμος ξέρει να εκτιμήσει την αλήθεια. Ξέρει να εκτιμήσει ένας άνθρωπος πότε και γιατί πρέπει να αντιστέκεται στις κομματικές γραμμές, ξέρει να εκτιμήσει αν υπηρετεί το δημόσιο ή το προσωπικό συμφέρον.
Όπως υπογράμμισε, το καλό που έχουν οι μικρές κοινωνίες είναι ότι μας γνωρίζουν κι από την καλή κι από την ανάποδη. Ο κ. Λάππας υποστήριξε ότι ο κ. Παπαστεργίου πέρα από την ιδεολογική επανεκκίνηση, σχεδόν ταυτίζεται με την «εποχή Ταμήλου». Έχει συμπεριλάβει στο συνδυασμό του όλα τα πρωτοπαλίκαρα και γι’ αυτό ακριβώς και στηρίζεται από τον κ. Ταμήλο.

ΛΑΠΠΑΣ 5
Ο κ. Λάππας εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα κερδίσει τις εκλογές για τους εξής λόγους:
1. Γιατί η δημοτική αρχή έσωσε το Δήμο σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία.
2. Γιατί πέτυχε να εντάξει σε ευρωπαϊκά προγράμματα αρκετά έργα τα οποία ολοκληρώνονται.
3. Γιατί η δημοτική αρχή διαχειρίστηκε τα χρήματα των πολιτών με σωφροσύνη για να πιάσουν τόπο.
4. Γιατί όλα αυτά η δημοτική αρχή τα έκανε με πολιτική αξιοπρέπεια κι εντιμότητα.

ΛΑΠΠΑΣ 4

Ο κ. Λάππας την Τετάρτη το απόγευμα συνέχισε την περιοδεία με τον οικισμό των ΡΟΜΑ στο Κηπάκι, τον Πύργο, τον Εξάλοφο, το Δενδροχώρι και τα Ματσουκέϊκα. Συνοδευόμενος από μέλη του ψηφοδελτίου του, μίλησε με τους κατοίκους που τον υποδέχθηκαν. Άκουσε τα προβλήματά τους κι αναφέρθηκε στα έργα που έχουν υλοποιηθεί όλο το προηγούμενο διάστημα, όπως είναι το λαογραφικό μουσείο στο Δενδροχώρι.

ΛΑΠΠΑΣ 6
Μάλιστα, στην επίσκεψη που πραγματοποίησε στο Κηπάκι ο Δήμαρχος Τρικκαίων συνοδεύτηκε από τους βουλευτές της ΔΗΜ.ΑΡ. κ.κ. Κυρίτση κι Αναγνωστάκη.
Ο κ. Λάππας δεσμεύτηκε ότι πλέον η δημοτική αρχή μπορεί να θέσει προτεραιότητες που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα των πολιτών και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους και κάλεσε τους κατοίκους να εμπιστευτούν τη δημοτική αρχή την Κυριακή και να τη στηρίξουν με την ψήφο τους.

ΛΑΠΠΑΣ 8

ΛΑΠΠΑΣ 7

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ