22.2 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Εξαιρετικές διακρίσεις των αθλητριών του συλλόγου Ρυθμικής Γυμναστικής “ΟΛΥΜΠΙΑ” στη Βουλγαρία (βίντεο-25 φωτό μέρος 1ο)

Δυναμική εμφάνιση του συλλόγου Ρυθμικής Γυμναστικής “ΟΛΥΜΠΙΑ” στον αγώνα “Χειμωνιάτικες Πριγκίπισσες” στο Veliko Tarnovo στη Βουλγαρία στις 24-26/11/2016. Την οργάνωση είχε ο σύλλογος “Etar -Elit” Veliko Tarnovo για 2η χρονιά και φέτος για πρώτη φορά προσκάλεσε ομάδες εκτός της χώρας. Ο σύλλογος “ΟΛΥΜΠΙΑ” έλαβε συμμετοχή με ατομικά και ομαδικά προγράμματα. Στα ατομικά προγράμματα ο σύλλογος είχε σημαντικές διακρίσεις: Η Μιχαέλα Λάλα διακρίθηκε με 3η θέση σε πρόγραμμα με σχοινάκι και 3η θέση σε ελεύθερο πρόγραμμα. Η Χρύσα Μπίτου διακρίθηκε με 3η θέση σε πρόγραμμα με σχοινάκι και 5η θέση σε ελεύθερο πρόγραμμα. Η Χρύσα Σαλέπη διακρίθηκε με 2η θέση σε πρόγραμμα με σχοινάκι και 4η θέση σε ελεύθερο πρόγραμμα.

- Advertisement -

Επίσης εξαιρετικές διακρίσεις είχαν και στα ομαδικά προγράμματα: Η “ομάδα 7 ετών” με τις:  Ζωή Γεωργούλα , Αντιγόνη Παπακώστα , Φωτεινή Σακκά, Νεφέλη Καμπαγιάννη και Ευαγγελία Παπαγεωργίου αγωνίστηκαν σε πρόγραμμα με μπάλες και ελεύθερο πρόγραμμα και διακρίθηκαν στη 2η θέση σε σύνθετο ομαδικό.

Η «ομάδα 8 ετών»,  Ραφαέλα Μπαρτζιώκα, Μαρία Μαράβα και Σωτηρία Γεωργούλα αγωνίστηκαν σε  πρόγραμμα με μπάλα και σε ελεύθερο και κατέκτησαν  τη 1η θέση στο σύνθετο ομαδικό.

Η ομάδα στην κατηγορία ¨Αισθητική Γυμναστική” με τις Όλγα Λάλα , Κωνσταντίνα Πλεξίδα, Εβελίνα Μπάρδα και Μιρέλλα Σταμπέρνα κατέκτησε επίσης  την 1η θέση.

Ο Σύλλογος «Ολύμπια» Τρικάλων με προπονήτρια την Silvava Andreeva-Georgieva συμμετέχει 11 χρόνια σε πανελλήνια και διεθνή meeting και έχει αποκτήσει πολλά μετάλλια, υψηλές διακρίσεις και βραβεία .

Ο αγώνας στο Veliko Tarnovo είναι μία ακόμη απόδειξη για το υψηλό επίπεδο του Συλλόγου και τις άριστες επιδόσεις  των αθλητριών .

Ο Σύλλογος “ΟΛΥΜΠΙΑ” διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση  στο κέντρο  «Memories Hall» στην Αγία Κυριακή, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 6:30 το απόγευμα.

 

[srizonfbalbum id=9]

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ