33.4 C
Trikala
Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

Εργασίες διαγράμμισης από τη Π.Ε Τρικάλων

Συνεχίζει τις παρεμβάσεις στον τομέα της οδικής ασφάλειας στον νομό η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, προχωρώντας σε εργασίες διαγράμμισης  του εθνικού και επαρχιακού δικτύου, όπου έχουν υποστεί φθορές από τη χρήση και τις καιρικές συνθήκες.

- Advertisement -

Πιο συγκεκριμένα, οι εργασίες πραγματοποιούνται σε τμήματα των εθνικών οδών Τρικάλων-Λάρισας, Τρικάλων- Ιωαννίνων, Τρικάλων-Καρδίτσας και Τρικάλων-Άρτας, στο επαρχιακό δίκτυο του Δήμου Καλαμπάκας  (Θεόπετρα-Μαυρέλι) καθώς και στο οδικό κύκλωμα Μετεώρων. Δεδομένου ότι διανύουμε τη χειμερινή περίοδο και σε συνθήκες περιορισμένης ορατότητας η διαγράμμιση είναι απολύτως απαραίτητη κατά την οδήγηση, οι συγκεκριμένες παρεμβάσεις που εποπτεύονται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων είναι σημαντικές.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης δήλωσε ότι: «Υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας για ένα σύγχρονο και ασφαλές οδικό δίκτυο στον νομό  και όπως επανειλημμένα έχει υπογραμμίσει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας  Κώστας Αγοραστός, σε αυτή τη δύσκολη οικονομικά περίοδο για τη χώρα και κατ’ επέκταση για την αυτοδιοίκηση, βασικό  μας μέλημα αποτελεί η κατά το δυνατό ασφαλέστερη μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων και των εμπορευμάτων».

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ