21.3 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ευαγγελία Βενέτη και Φίλιππος Θεοχάρης τα δυο ανερχόμενα ταλέντα της πόλης μας (φωτό)

Οι αθλητές του αθλητικού Συλλόγου Τρικάλων Εύαθλοι  Ευαγγελία Βενέτη και Φίλιππος Θεοχάρης κατέκτησαν την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Hip Hop και θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Πανευρωπαϊκό το οποίο θα διεξαχθεί στο εξωτερικό. Με δική της χορογραφία η  Ευαγγελία και ο Φίλιππος κατάφεραν να φτάσουν στην κορυφή. Οι χορευτές της Ακαδημίας Χορού Τρικάλων το 2018 κατέκτησαν  την  1η θέση στα trikala dance battles στην κατηγορία τους(all style battles 2vs2) με την επίβλεψη της προπονήτριας τους Μάγδα Μπέττα.

- Advertisement -

Η Ευαγγελία Βενέτη γεννήθηκε στα Τρίκαλα και είναι 17 ετών. Άρχισε χορό σε ηλικία 7 χρονών . Στην αρχή ξεκίνησε με μπαλέτο μέχρι την ηλικία των 10 ετών και στην συνέχεια σε ηλικία  11 χρονών την συνεπήρε το  Latin και το hip hop. Παρά το νεαρό της ηλικίας της  έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια και στα δυο είδη.

Στο hip hop συμμετέχει στο NMDF στην Αθήνα εδώ και 2 χρόνια και έχει κάνει με τους  καλύτερους επαγγελματίες στο είδος  τους οι οποίοι είναι οι εξής  :

CAMILLO LAURICELLA, MIGUEL ZARATE , NIKA KLJUN, SISCO GOMEZ, CHALI YENNINGS, JOSH WHARMBY , BEN DAVIES , IRA PODSHIVALOVA, KARMINE VEROLA, KIRIL TSYGANOV, JAKE KODISH, GEORGE TSAFKOPOULOS, JORDY SPARIDAENS, ALIYA JANELL, YANIS MARSHALL, LES TWINS, GALEN HOOKS, PHIL WRIGHT, JOSEPH TSOSH, DIMITRIS GIATAS, JUN QUEMADO, ORIANA(ROYAL FAMILY),KLAIRY KAPIDAKI.

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ