19 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ευχαριστήριο προς τη διοίκηση του Νοσοκομείου Τρικάλων

Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Δημήτριο Παρθένη, διοικητή Γ.Ν.Τ. που κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για την δημιουργία ενός σύγχρονου οδοντιατρείου με εξειδικευμένο προσωπικό για Άτομα με Αναπηρίες. Τίποτα δεν θα ήταν εφικτό χωρίς την συμβολή του. Μετά από επίμονες προσπάθειες του συλλόγου μας και αιτήματα σε προηγούμενες διοικήσεις, ο κ Παρθένης είναι ο άνθρωπος που αφουγκράστηκε τις ανάγκες των Ατόμων με Αναπηρία και κατάφερε να υλοποιήσει το στόχο μας.

- Advertisement -

Τα τελευταία χρόνια, η κάλυψη των συγκεκριμένων αναγκών γινόταν από νοσοκομειακές μονάδες με έδρα τη Λάρισα ή το Βόλο. Δεν πρέπει να παραλείψουμε ότι ήταν μια δαπανηρή και χρονοβόρα διαδικασία που καλούνταν οι γονείς να αντιμετωπίσουν. Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν. Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγετε στο Γ.Ν.Τ. και μας βρίσκει συνοδοιπόρους.

Μόνο ο εξειδικευμένος οδοντίατρος μπορεί να προσφέρει σωστή οδοντιατρική φροντίδα , καθώς γνωρίζει τον τρόπο να επικοινωνήσει με τα  Άτομα με Αναπηρία, και γενικότερα να αντιμετωπίσει τα περίπλοκα ιατρικά προβλήματα, πέραν των οδοντιατρικών, που επιβαρύνουν την κατάσταση και καθιστούν την οδοντιατρική θεραπεία εξαιρετικά δύσκολη.

Δυστυχώς η πλειοψηφία των παιδιών, εκτός των περίπλοκων ιατρικών προβλημάτων, έχουν πολύ κακή στοματική υγιεινή. Με τον προληπτικό έλεγχο μπορούμε να κρατάμε σε καλό επίπεδο την στοματική υγιεινή του ατόμου και να αποφύγουμε δυσάρεστες καταστάσεις με μολύνσεις και εξαγωγές δοντιών.

Το Γ.Ν.Τ. θα δώσει λοιπόν στους ανθρώπους  με Αναπηρία τη δυνατότητα να έχουν ένα υγιές στόμα, ώστε να μπορούν να χαμογελούν στη ζωή με περισσότερη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία, χωρίς προβλήματα.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

«Ε Λ Π Ι Δ Α»

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ