25.8 C
Trikala
Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

Ευχετήρια μηνύματα για τους επιτυχόντες μαθητές από Συλλόγους, φορείς, δημάρχους, πολιτικά πρόσωπα κ.α.

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΛΗΣ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

- Advertisement -

«Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων, ένας κοπιώδης κύκλος κλείνει και ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο στο διάβα της ζωής των παιδιών μας.
Όλα τα παιδιά αξίζουν τα ειλικρινή και θερμά μας συγχαρητήρια.
Μαζί με τα παιδιά, οι δάσκαλοι τους και οι γονείς τους.
Εύχομαι στους επιτυχόντες, καλή διαδρομή στην φοιτητική τους ζωή.
Να μεταφέρουν μαζί τους τον τόπο μας, θα είμαστε μαζί τους και θα περιμένουμε με αγωνία και ελπίδα την επιστροφή τους.
Για όσους δεν τα κατάφεραν θέλω να τους πω ότι:
Οι ευκαιρίες στο μέλλον θα είναι πολλές και δεν πρέπει να απογοητευτούν. Όταν χάνεται μία μάχη δεν χάνεται ο πόλεμος.
Να συνεχίσουν να στοχεύουν ψηλά, να κυνηγούν τους στόχους τους με όρεξη και με πείσμα.
Γιατί, εσείς θα αλλάξετε τον κόσμο μας.
Καλή σταδιοδρομία και καλή τύχη σε όλους.»

Κώστας Μαράβας
Δήμαρχος Πύλης
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων για την εισαγωγή τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας. Η προσπάθειά τους αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται σήμερα. Ανοίγονται νέοι ορίζοντες και διαγράφεται ένα καλύτερο μέλλον με δύναμη και αισιοδοξία για τους ίδιους αλλά και για τον τόπο μας.
Για εκείνους που δεν τα κατάφεραν αυτή τη φορά, πρέπει να θυμούνται ότι πάντα υπάρχει μια δεύτερη ευκαιρία που με αγώνα θα δικαιώσει τους στόχους τους.
Καλή πρόοδο!

Κώστας Σκρέκας
Βουλευτής Ν.Δ. Π.Ε. Τρικάλων

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων συγχαίρει όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές των Τρικάλων, και ιδιαίτερα τα παιδιά των συναδέλφων, οι οποίοι πέτυχαν την εισαγωγή τους στις Πανεπιστημιακές Σχολές της χώρας μας. Μια δύσκολη και επίπονη περίοδος έφτασε στο τέλος της και οι προσπάθειες και οι κόποι όλων των χρόνων επιβραβεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Ευχόμαστε η επιτυχία τους αυτή να αποτελέσει την αρχή για μια νέα ζωή και λαμπρή επαγγελματική πορεία.
Τέλος, σημειώνουμε προς όλα τα παιδιά που δεν κατάφεραν να πετύχουν την εισαγωγή στη Σχολή που επιθυμούσαν, ότι η ζωή δεν τελειώνει εδώ. Τώρα ανοίγεται μπροστά τους και με επιμονή και προσπάθεια νέοι στόχοι μπορούν να επιτευχθούν.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Μήνυμα υποψήφιου Δημάρχου Πύλης Θεοδώρου Π. Χήρα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις
Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριες που πέτυχαν με τις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις την είσοδό τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Παράλληλα, να εκφράσω τις από καρδίας ευχές μου σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες που κατέκτησαν την πολυπόθητη εισαγωγή τους στις σχολές της προτίμησής τους. Το σημερινό αποτέλεσμα δικαιώνει τον μακροχρόνιο αγώνα τους και τους πολυετείς κόπους τους.

Άξιοι συγχαρητηρίων όμως είναι τόσο οι γονείς που παρά τις συνθήκες που επικρατούν γύρω μας, στηρίζουν τα παιδιά τους με κάθε μέσο, όσο και οι εκπαιδευτικοί που με μεθοδικότητα και ορθή διδασκαλία μεταδίδουν τις γνώσεις τους στα παιδιά.

Όσο για τους μαθητές και τις μαθήτριες που δεν πέτυχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα, θα ήθελα να τους προτρέψω να συνεχίσουν με το ίδιο σθένος και τον ίδιο ζήλο την προσπάθειά τους. Η ζωή ανοίγεται μπροστά τους και παρά τα εμπόδια που υπάρχουν στο δρόμο ορισμένες φορές, πρέπει να συνεχίσουν να κυνηγούν τα όνειρά τους.

Καλή συνέχεια σε όλες και όλους με τις θερμότερες ευχές μου για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία και κοινωνική καταξίωση.

Με εκτίμηση,
Θεόδωρος Π. Χήρας
Υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Ευχές του Θανάση Λιούτα στους επιτυχόντες των πανελληνίων εξετάσεων.
Θερμά συγχαρητήρια, στους νέους που πέτυχαν με τις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις την είσοδό τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας.
Ο αγώνας και οι προσπάθειές σας όλη αυτή την δύσκολη περίοδο, επιβραβεύονται και αναγνωρίζονται.
Συγχαρητήρια επίσης στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που έδωσαν τον δικό τους αγώνα με επιμονή και αγάπη και στάθηκαν αρωγοί στις προσπάθειες των παιδιών, συμβάλλοντας στην επιτυχία των στόχων τους.
Στα παιδιά που δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή, προτρέπω να συνεχίσουν με αισιοδοξία και τους διαβεβαιώνω πως η προσπάθεια δεν τελειώνει εδώ. Είναι βέβαιο πως θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για να δικαιωθούν και όσοι τις αξιοποιήσουν στο τέλος θα δικαιωθούν.
Καλή συνέχεια σε όλους με τις θερμότερες ευχές μου για καλές σπουδές.
Το μέλλον σας ανήκει!

Θανάσης Λιούτας
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΤΗΣ Δ.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ κ. ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΚΑΚΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ
Η αγωνία χιλιάδων υποψηφίων έλαβε τέλος με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους εσάς που είδατε να ανταμείβονται οι κόποι σας και καταφέρατε να περάσετε το κατώφλι των πανεπιστημιακών σχολών, αποτέλεσμα μιας μακράς και κοπιώδους προσπάθειας. Συγχαρητήρια θερμά στους γονείς και τους καθηγητές σας που χαίρονται για την επιτυχία σας και συνέδραμαν καθοριστικά σ΄ αυτήν.
Οι σπουδές σας δεν είναι μόνο το μέσο για την επαγγελματική και κοινωνική σας καταξίωση. Με τις σπουδές ανοίγεστε στο μαγικό ταξίδι στον κόσμο της έρευνας, της γνώσης, της επιστήμης, της τεχνολογίας, του πολιτισμού. Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να χτίσετε γέφυρες επικοινωνίας, να εργαστείτε για να βελτιώσετε τον κόσμο μας.
Για εσάς που δεν καταφέρατε όσα θέλατε, δε χάθηκε κι ο κόσμος. Πάντα υπάρχει η δεύτερη προσπάθεια κι ο αγώνας που πρέπει να συνεχίσετε, βάζοντας νέους στόχους.
Καλές και γόνιμες σπουδές και καλή αρχή στον αγώνα της ενήλικης ζωής σας, τώρα που πατήσατε στο πρώτο σκαλί. Να έχετε πάντα στο νου σας τους στίχους του ποιητή Κ.Π.Καβάφη:
«…Κι ἂν εἶσαι στὸ σκαλὶ τὸ πρῶτο, πρέπει
νᾶσαι ὑπερήφανος κ’ εὐτυχισμένος.
Ἐδῶ ποῦ ἔφθασες, λίγο δὲν εἶναι ·
τόσο ποῦ ἔκαμες, μεγάλη δόξα.
Κι αὐτὸ ἀκόμη τὸ σκαλὶ τὸ πρῶτο
πολὺ ἀπὸ τὸν κοινὸ τὸν κόσμο ἀπέχει.
Εἰς τὸ σκαλὶ γιὰ νὰ πατήσεις τοῦτο
πρέπει μὲ τὸ δικαίωμά σου νᾶσαι
πολίτης εἰς τῶν ἰδεῶν τὴν πόλι…»

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΚΛΑ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, Πολιτισμού και Δια Βίου Μάθησης κ. Γιάννη Μπουτίνα για τους επιτυχόντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Αγαπητές και αγαπητοί απόφοιτοι της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, από βάθους καρδιάς σας συγχαίρω για τον αγώνα σας όλα αυτά τα χρόνια.

Σε όσες κι όσους, πετύχατε να εισαχθείτε στη τριτοβάθμια Εκπαίδευση σας συγχαίρω εκ νέου. Δώσατε την πρώτη σας μεγάλη μάχη και κερδίσατε. Από εδώ και πέρα οι προσπάθειες σας πρέπει να είναι διαρκείς και ο αγώνας για δια βίου μάθηση συνεχής. Η απόκτηση γνώσεων είναι το βασικό εφόδιο για να ανταποκριθείτε στις σύγχρονες προκλήσεις.

Σε όσες κι όσους από εσάς δεν είχαν την τύχη της εισαγωγής, σας αξίζουν συγχαρητήρια για την μεγάλο αγώνα που δώσατε. Δώσατε μια μάχη που δεν την κερδίσατε, όμως η ζωή είναι γεμάτη αγώνες. Με ψυχραιμία και χωρίς άγχος, ετοιμάστε και υλοποιείστε την επόμενη προσπάθειά σας, έχοντας πάντα στο μυαλό ότι η ζωή επιφυλάσσει πολλές δοκιμασίες αλλά και εκπλήξεις. Και η ζωή ανήκει σ΄ εσάς, οπότε, κατακτήστε τη και κάντε τον κόσμο καλύτερο!

Στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς , που είναι οι αφανείς ήρωες σ αυτό τον αγώνα θα αναφέρω το αυτονόητο το οποίο ,φυσικά , στη συντριπτική τους πλειοψηφία πράττουν. Να βρίσκεστε σταθερά κοντά στα παιδιά.

Η αρνητική συγκυρία που βιώνει ο ελληνικός λαός στη χώρα μας που μαστίζεται από την οικονομική κρίση και την καθολική κατάπτωση των αξιών μας στέλνει το μήνυμα –δίδαγμα ότι τίποτα δεν χαρίζεται και όλα κατακτιούνται με αγώνες. Η επένδυση στη γνώση είναι η απάντηση στην κρίση.

Με τιμή
Γιάννης Μπουτίνας
Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού ,
Πολιτισμού και Δια Βίου Μάθησης
Περιφέρειας Θεσσαλίας
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Δελτίο τύπου του ΓΕΛ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ για τις Πανελλήνιες εξετάσεις 2018

Η ανακοίνωση των βάσεων των σχολών των ΑΕΙ και των ΤΕΙ από το Υπουργείο Παιδείας έθεσε τέρμα στην αγωνία των χιλιάδων υποψηφίων και των οικογενειών τους.
Το ΓΕΛ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ και οι απόφοιτοι που συμμετείχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις του 2018 παρουσίασαν εξαιρετικές καθ’ όλα επιδόσεις, καθώς τα στατιστικά στοιχεία είναι αδιάψευστοι μάρτυρες της προσπάθειας που κατέβαλλαν οι μαθητές έχοντας συμμάχους τους καθηγητές τους και την οικογένειά τους.
Συγκεκριμένα: Στις φετινές εξετάσεις συμμετείχαν 35 υποψήφιοι, 27 μαθητές και 8 απόφοιτοι. Σε ΑΕΙ ή ΤΕΙ πέτυχαν 30 στους 35 δηλαδή 6 στους 7. Από τους 8 απόφοιτους οι επιτυχόντες είναι 6 και από τους 27 μαθητές οι επιτυχόντες είναι 24 δηλαδή 8 στους 9. Από τους 24 επιτυχόντες μαθητές οι 17 είναι σε Α.Ε.Ι και οι 7 σε Τ.Ε.Ι..

Αναλυτικότερα από το Λύκειο μας έχουμε την 1η που εισάγεται στη Φαρμακευτική Πατρών,12η που εισάγεται στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Ε.Μ.Π., τον 20ο στη σχολή Ευελπίδων.
Και οι επιτυχίες των μαθητών συνεχίζονται με επιτυχόντες:
Στη Νομική Θεσσαλονίκης, σε τμήματα της Φυσικής, των Μαθηματικών,της Ιστορίας,των Παιδαγωγικών, Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών,Λογοθεραπείας, Πληροφορικής, Λογιστικής.

Ο Σύλλογος διδασκόντων του ΓΕΛ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ εκφράζει τα συγχαρητήρια του στους επιτυχόντες, φοιτητές πια, και επίσης τους δίνειτις θερμότερες ευχές για καλές σπουδέςκαι συνέχιση των επιτυχιών τους.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΡ. ΣΥΝΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Θερμά συγχαρητήρια , στους επιτυχόντες των Πανελληνίων εξετάσεων.
Αγαπητά μας παιδιά, η επιτυχία αποτέλεσμα προσπάθειας ετών, αποτελεί την ηθική επιβεβαίωση του αγώνα σας. Ένα νέο ξεκίνημα, που θα συνοδεύει κάθε βήμα της ζωής σας, εφοδιάζοντάς σας, με τις απαραίτητες γνώσεις κι εμπειρίες, έτσι ώστε να χτίσετε το δικό σας μέλλον και της χώρας μας.
Επίσης συγχαρητήρια στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, που με αγάπη και επιμονή στάθηκαν και στέκονται αρωγοί στις προσπάθειες των παιδιών , στηρίζοντας με θυσίες τους στόχους και τα όνειρά τους.
Για τους μαθητές που δεν είχαν την τύχη της εισαγωγής σε κάποια σχολή, εύχομαι καλή δύναμη, με συνέπεια, ψυχραιμία και χωρίς άγχος για μια νέα που θα οδηγήσει στην επιτυχία.
Το μέλλον ανήκει σ’ εσάς, τα παιδιά μας∙ κατακτήστε το και κάντε τον κόσμο καλύτερο.
Καλή επιτυχία στη φοιτητική σας πορεία.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΒΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Τρίκαλα, 28-08-2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Ν. Τρικάλων συγχαίρει και αυτή τη χρονιά τα παιδιά των συναδέλφων Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων και γενικά όλα τα παιδιά του Νομού μας, που κατάφεραν να πετύχουν στις σχολές των ΑΕΙ και ΤΕΙ και τους εύχεται καλές σπουδέςκαι καλή σταδιοδρομία.Για όσα παιδιά δεν κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους στη σχολή που επιθυμούσαν, εύχεται καλή συνέχεια και να μην εγκαταλείψουν τις προσπάθειές τους.Υπάρχουν και άλλες ίσως καλύτερες ευκαιρίες στη ζωή και το μέλλον ανήκει στους νέους.

Ιδιαίτερες ευχές και πολλά συγχαρητήρια απευθύνει το Δ.Σ. στα παιδιά των συναδέλφων, συγκεκριμένα στο γιο του Προέδρου Βαγγέλη Αγγελάκη –Νικόλαο- , που πέρασε στη σχολή Πληροφορικής Λαμίας, στην κόρη του μέλους του Δ.Σ. Παπαπούλιου Ιωάννη –Αγγελική-, που πέρασε στο Παιδαγωγικό Αλεξανδρούπολης και του Μπακογιάννη Βασίλη – Αλίκη – , που πέρασε στο ΤΕΙ Λογιστικής Καβάλας.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ