15.1 C
Trikala
Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024

Εύκολη νίκη του Πυργετού στην Αγία Μονή ΦΩΤΟ

Αν και κάποιοι το περίμεναν ντέρμπι μόνο αυτό δεν ήταν. Ο Δικέφαλος Πυργετός νίκησε με 0-3 τον Άρη Αγίας Μονής, έτσι συνεχίζει να βελτιώνει την εικόνα του, ενώ οι γηπεδούχοι είναι σε περιπέτειες για την παραμονή.

- Advertisement -

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Νίκος Αγγέλης, ο οποίος ήταν αυτός που στο 18’ με πλασέ έκανε το 0-1.

Ενώ στο 41’ έφυγε από την πλάτη της άμυνας του Άρη, πλάσαρε, έδιωξε πάνω στην γραμμή ο Κύρου, αλλά ακολούθησε ο Ντούβλης για να κάνει το 0-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πήραν μια ανάσα, όταν στο 58’ ο Λέκκας έβλεπε την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Αλλά η Αγία Μονή δεν μπόρεσε να πρωταγωνιστήσει ούτε με παίκτη παραπάνω. Στο 60’ ο Αγγέλης άγγιξε την επιτυχία με πλασέ. Ενώ όλα τελείωσαν στο 66’ όταν ο Αγγέλης κέρδισε πέναλτι από τον Γκουτζιάμη, που έβλεπε την δεύτερη κίτρινη και έτσι έμειναν και οι γηπεδούχοι με 10 παίκτες. Ο ίδιος ο Αγγέλης το εκτέλεσε και έκανε το 0-3.

Το μόνο ενδιαφέρον στην συνέχεια του αγώνα ήταν ότι ο Άρης έμεινε με 9 παίκτες, αφού στο 74’ αποβλήθηκε και ο Μπαρμπαρούσης.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ: Μπιλιάλης, Μακρής, Κύρου, Τζερεμές (46’ Κουτλής), Ζαχαράκης, Ντακούλας, Μπουλογιώργος (46’ Γκαμπλιώνης), Μπαμπούρης, Μπαρμπαρούσης, Γκουτζιαμάνης, Τσουλάι (76’ Κοτούζας).

ΠΥΡΓΕΤΟΣ: Ευθυμίου, Καραγκούνης, Λέκκας, Λάλος, Μπουλογεώργος, Παπαδόπουλος, Λουλές, Δερμάνης, Αγγέλης (83’ Παπαπολυζόπουλος), Ντούβλης, Μουζιούρας (81’ Τσιγάρας).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κοντίνος, Νταλούκας – Τζάνης.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ