16.2 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ημέρα Μαθηματικών στο 9ο Γυμνάσιο Τρικάλων!

Την Πέμπτη, 20/12/2018 πραγματοποιήθηκαν στο 9ο Γυμνάσιο Τρικάλων δράσεις σχετικές με τα Μαθηματικά με   υπεύθυνους για την διοργάνωση και τη διεκπεραίωση  την κ. Ευαγγελία Παπαϊωάννου, Υποδιευθύντρια   (Μαθηματικός), την κ. Αικατερίνη Μόσχου (Μαθηματικός) , τον κ. Κωνσταντίνο Ευαγγελακόπουλο   (Πληροφορικής), την κ.Μαρία Γαρδίκα (Φυσικός) και την κ.Κογιάννη Φανή (Τεχνολογίας).

- Advertisement -

Συγκεκριμένα διαβάστηκαν στους μαθητές βιογραφίες σημαντικών Μαθηματικών της ιστορίας μας, ενώ στη συνέχεια τα παιδιά ασχολήθηκαν με μαθηματικά σταυρόλεξα , μαθηματικούς γρίφους και παιχνίδια Μαθηματικών. Κατόπιν παρακολούθησαν σχετικό βίντεο και τέλος επισκέφθηκε το σχολείο μας ο κ. Δημήτρης Ντρίζος, πρώην Σχολικός Σύμβουλος Μαθηματικών, ο οποίος έκανε μία παρουσίαση για τα μαθηματικά στην αρχαιότητα και προκάλεσε τους μαθητές να λύσουν έναν γρίφο.

Ο Διευθυντής του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων, κ. Αριστείδης Λιάκου καθώς και ο Σύλλογος Διδασκόντων συγχαίρουν   τόσο τους υπεύθυνους καθηγητές και τον κ. Ντρίζο, όσο και τους μαθητές που συμμετείχαν με ενδιαφέρον σε όλες τις   παραπάνω δράσεις!

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ