20.6 C
Trikala
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ημέρα γιορτής για το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ. Τρικάλων

Κατά το σχολικό έτος 2018-2019 το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ. Τρικάλων συμμετείχε στην εκστρατεία FREEMOBILITY που αφορά την ελευθερία μετακίνησηςστις πόλεις.

- Advertisement -

Κύριο μέλημα μας ήταν η διασφάλιση της άδειας κατάλληλα διαμορφωμένου μέσου μεταφοράς με ράμπα για την ανεμπόδιστη μετακίνηση ιδιαίτερα του μαθητή μας Νίκου.

Στις 20Απριλίου 2019 αντιπροσωπεία του σχολείου μας μετέβη στην Αθήνα για την τελετή απονομής των βραβείων. Υπεύθυνοι του προγράμματος ήταν ο κ. Ν. Γεωργούλας, η κ.Ε. Ιορδανίδουκαι η κ. Σ.Δεληλίγκα. Συμμετείχαν οι μαθητές: Αθηνά,Κωνσταντίνος, Μαρία, Νίκος, Στεφανία, Χάρης και Χρήστος. Εκεί με μεγάλη μας χαρά κερδίσαμε το πρώτο βραβείο Δράσης με Αποτέλεσμα.

Αρωγός στην προσπάθεια μας ήταν ο οδηγός ταξί του μαθητή κ. Λίτσιος Αναστάσιος, ο οποίος με ιδιωτική πρωτοβουλία αγόρασε το όχημα. Το πρώτο ταξί με θέση αμαξιδίου για το νομό Τρικάλων.

Σήμερα 06/05/2019 είναι ημέρα γιορτής, λαμπρής γιορτής για το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Τρικάλων. Επιτέλους, ο μαθητής Νίκος ήρθεόπως έπρεπε από την ημέρα της εγγραφής του στο σχολείο.

Ευχαριστούμε γονείς και μαθητέςπου καθημερινά παλεύουν για το … αυτονόητο! Ευχαριστούμε κ. Μαρία και Νίκο!

Ευχαριστούμε συνανθρώπους μας που αγωνίζονται και δρουν με αποτέλεσμα! Ευχαριστούμε Αναστάσιε!

Χριστός Ανέστη!

Η διεύθυνση

& ο σύλλογος διδασκόντων

του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ. Τρικάλων

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ