11.1 C
Trikala
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η ΕΠΟ δεν… θέλει τον ΑΟΤ στην Σούπερ Λίγκα 2

την συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ παρά τα αιτήματα των ομάδων που υπήρχαν τις προηγούμενες μέρες δεν τέθηκε από κανέναν το θέμα της αύξησης του αριθμού των ομάδων στην Super league 2 και στην Football League.

- Advertisement -

H συζήτηση που έγινε για την διοργάνωση του κυπέλλου έγινε στην βάση την διοργάνωση του πρωταθλήματος της Super League 2 με 12 ομάδες.

Επομένως το θέμα που έβαλε ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης για αύξηση των ομάδων στην Super League 2 με απόφαση της ΕΠΟ κλείνει οριστικά.

Μάλιστα την Τετάρτη 22/05 αντιπροσωπεία ομάδων της Football league επισκεύθηκε τον υφυπουργό αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, και σύμφωνα με πληροφορίες έθεσε θέμα βιωσιμότητας του πρωταθλήματος και ζητήθηκε να βρεθεί χορηγός που θα ενισχύσει οικονομικά της ομάδες.

Μέχρι στιγμής το συγκεκριμένο πρωτάθλημα δεν έχει βρει τηλεοπτική στέγη ενώ στον νόμο προβλέπεται απόδοση ποσοστού από τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Super League 2.

Από το υπουργείο έκαναν λόγο για συνάντηση γνωριμίας, ενώ πρέπει να υπενθυμιστεί πως σύμφωνα με τις εξαγγελίες του υφυπουργού Βασιλειάδη η αναδιάρθρωση έγινε προκειμένου όλες οι ομάδες να είναι βιώσιμες.

soccerplus

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ