12.3 C
Trikala
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Η Κίνηση στην Ι.Μ. Τρίκκης και Σταγών

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ το Σάββατο το απόγευμα και περί ώρα 6 θα Χοροστατήσει κατά την κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

- Advertisement -

Την Κυριακή το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

Τη Δευτέρα το μεσημέρι, ευγενώς προκληθείς, θα μεταβεί στα λιβάδια Περτουλίου όπου και θα τελέσει την Ακολουθία του Αγιασμού για τους σπουδαστές και σπουδάστριες της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Τρικάλων που εξασκούνται σε «χειμερινές ασκήσεις».

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

Την Τρίτη το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων θα προεδρεύσει κατά την δεύτερη Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών για το έτος 2018.

Το απόγευμα στις 5:30 θα Χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

Την Τετάρτη θα μεταβεί στην Αθήνα όπου και θα συμμετάσχει στις εργασίες της Εκτάκτου Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Την Πέμπτη το απόγευμα και περί ώρα 6:30 θα Χοροστατήσει κατά την κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Ριζαριού Τρικάλων.

Την Παρασκευή το απόγευμα θα Χοροστατήσει κατά την κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Ριζαριού Τρικάλων.

ΘΕΙΟΝ ΚΗΡΥΓΜΑ

ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ:

Ο Πρωτοσύγκελλος π. Αλέξιος Κανίνας την Κυριακή το πρωί θα λειτουργήσει στην Οιχαλία.

Ο π. Διονύσιος Χουρμουζιάδης την Κυριακή το πρωί θα λειτουργήσει στο Γαρδικάκι.

Ο π. Χαρίτων Μανιτάρας την Κυριακή το πρωί θα λειτουργήσει στο Μεγαλοχώρι.

ΚΗΡΥΚΕΣ ΘΕΙΟΥ ΛΟΓΟΥ:

Ο κ. Θεόδωρος Σπαθής την Κυριακή το πρωί στη Φιλύρα.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ