17.6 C
Trikala
Παρασκευή, 31 Μαΐου, 2024

Η Κασσιόπη θέλει ως έδρα τα Τρίκαλα για την Α’ Εθνική!

Ως γνωστόν η πρόθεση του Χάρη Κουτσούρη ήταν απο πέρυσι να παίξει στα Τρίκαλα η ομάδα της Κέρκυρας μιας και ο ίδιος ζει μόνιμα εδώ και στο νησί των Φαιάκων δεν πάνε πάνω απο 500 άτομα στο γήπεδο. Ωστόσο όμως το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικάλων δεν ενέκρινε την παραχώρηση του γηπέδου στην Κασσιόπη αλλά τώρα που η Δημοτική Αρχή άλλαξε ανοίγει πάλι η συζήτηση.
Ήδη απο την επομένη της εκλογής μέλη του συνδυασμού του κ. Παπαστεργίου έχουν διαρρεύσει πως σε περίπτωση νέου αιτήματος θα το δουν θετικά το θέμα μιας και η παρουσία ομάδας της Super League στα Τρίκαλα μόνο οφέλη μπορεί να φέρει στην περιοχή.
Να σημειώσουμε ότι το γήπεδο της Κέρκυρας δεν μπορεί να πάρει αδειδοότηση για το πρωτάθλημα της Super League ενώ και στο γήπεδο των Τρικάλων πρέπει να γίνουν κάποιες εργασίες ώστε να έχει τις προυποθέσεις της φιλοξενίας ομάδας της μεγάλης κατηγορίας.
Η προοπτική αυτή σίγουρα εξιτάρει πολλούς στα Τρίκαλα που θα έχουν την ευκαιρία να δουν απο κοντά παιχνίδια της μεγάλης κατηγορίας αφού ο ΑΟ Τρίκαλα πρέπει να διανύσει πολύ δρόμο ακόμη για να φτάσει ψηλά…
sportrikala.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ