25.6 C
Trikala
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Η Κ19 του ΑΟΤ εκτός τελικού από ΟΦΗ στα πέναλτι

Αν και καλύτεροι στην κανονική διάρκεια και την παράταση οι Νέοι Νέοι Α.Ο. Τρίκαλα, δεν κατάφεραν να παίξουν στον τελικό της φουτμπολ λιγκ για δεύτερη σερί χρονιά καθώς ηττήθηκαν στα πέναλτι με σκορ 4-1. Χάθηκαν τα δύο πρώτα πέναλτι και μετά ήταν δύσκολα. Ο αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο Αγίου Δημητρίου Αττικής.
Το φιλμ του αγώνα
14′ Ο Τοπτίδης πήρε ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, βρέθηκε μόνος στην περιοχή, αλλά βγήκε σωστά στα πόδια του ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Παπαδάκης, και έσωσε την εστία του.
20′ σουτ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή του ΟΦΗ από τον Καρίκι, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.
22′ Ο Βαγενάς προσπάθησε να κρεμάσει τον τερματοφύλακα των Τρικάλων Βουτσελά, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία.
30′ Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ έχουν ανεβάσει την απόδοση τους, είναι σαφώς πιο επιθετικοί από τα πρώτα 25 λεπτά που ο ΑΟ Τρίκαλα είχε τον έλεγχο του αγώνα.
32′ Αντεπίθεση του ΑΟ Τρίκαλα, σουτ του Τοπτίδη που κόντραρε σ αμυντικό και έφυγε κόρνερ.
34′ Εξαιρετικός συνδυασμός Κατσαντώνη – Παρθένη και Μανώλη που έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή με την μπάλα να περνά ελάχιστα έξω από την εστία του ΟΦΗ.
42′ Πολύ ωραία προσπάθεια του Κατσαντώνη από αριστερά, μπήκε στην περιοχή, αλλά δεν κατάφερε να γυρίσει την μπάλα που έφυγε κόρνερ μετά από παρέμβαση αμυντικού του ΟΦΗ.
45′ Ο Παρθένης εκμεταλλεύθηκε αδράνεια της άμυνας του ΟΦΗ και έβγαλε μόνο στο σημείο του πέναλτι τον Βαγενά, αλλά το σουτ του τελευταίου έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Παπαδάκη.
50′ ΠΕΝΑΛΤΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ – Το κέρδισε ο Παρθένης σε μαρκάρισμα του από τον Ξενοκτιστάκη.
51′ ΓΚΟΛ 1-0 Ο Καρίκι ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και έστειλε την μπάλα στο κέντρο της εστίας.
57′ Γύρισμα του Κατσαντώνη στην περιοχή του ΟΦΗ, ο Τοπτίδης δεν κατάφερε να πιάσει καλά την κεφαλιά και έδιωξαν οι αμυντικοί.
60′ Ξεκίνησε η βροχή στο γήπεδο του Αγίου Δημητρίου, η οποία αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας και κάνει πιο δύσκολο το έργο των ποδοσφαιριστών που ήδη έπαιζαν σε κακές συνθήκες.
68′ Ο ρυθμός της αναμέτρησης έχει πέσει αρκετά μετά το γκολ, με την ομάδα των Τρικάλων να προσπαθεί να μείνει ψηλά και τον ΟΦΗ να ψάχνει τρόπο να φτάσει στην ισοφάριση.
73′ ΓΚΟΛ 1-1 Ο Κοντογιάννης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε σε λακούβα στην μεγάλη περιοχ , άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα.

- Advertisement -

95′ Ο Τοπτίδης προσπάθησε να ξεγελάσει τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
100′ Η ομάδα των Τρικάλων είναι εκείνη που ασκεί περισσότερη πίεση στην περιοχή του ΟΦΗ και ψάχνει το δεύτερο γκολ.
102′ Εκτέλεση κόρνερ από αριστερά για τον ΟΦΗ, κεφαλιά στην περιοχή από τον Νηστικάκη, η μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα των Τρικάλων Bουτσελά.
109′ Ο Σουρνάκης μπήκε στην περιοχή των Τρικάλων, έκανε το σουτ που κόντραρε στους αμυντικούς και ο τερματοφύλακας του ΑΟΤ πρόλαβε και την μπάλα πριν βγει κόρνερ.
ΔΙΑΔΙΑΚΑΣΙΑ ΠΕΝΑΛΤΙ
ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ (ΟΦΗ) ΓΚΟΛ 0-1
ΚΑΡΙΚΙ (ΤΡΙΚΑΛΑ) ΕΔΙΩΞΕ 0-1
ΣΟΥΡΝΑΚΗΣ (ΟΦΗ) ΓΚΟΛ 0-2
ΣΚΙΛΑ (ΤΡΙΚΑΛΑ) ΕΔΙΩΞΕ 0-2
ΠΕΡΔΙΚΗΣ (ΟΦΗ) ΓΚΟΛ 0-3
ΤΟΠΤΙΔΗΣ (ΤΡΙΚΑΛΑ) ΓΚΟΛ 1-3
ΡΕΜΟΥΝΔΟΣ (ΟΦΗ) ΓΚΟΛ 1-4
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Κ19 ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Δημήτρης Ζήκος): Βουτσελάς, Μανώλης (110’ Τσοαπανίδης), Δράμπαλης, Παπουτσάκης, Τσιμπούκας, Καρίκι, Τοπτίδης, Σκίλα, Παρθένης (89’ Παπανικολάου), Κατσαντώνης, Βαγενάς (83’ Σικολάς).
Κ19 ΟΦΗ (Βασίλης Πλεσίτης): Παπαδάκης, Κοκολογιάννης, Λαγουδάκης, Νηστικάκης, Ξενοκτιστάκης (63’ Ρουσσάκης), Κοντογιάννης, Κομνηνός (92’ Λαμπριανίδης), Κουράκης (70’ Σταυράκης), Σουρνάκης, Ρεμούνδος, Περδίκης.
Διαιτητής: Βλάχος (Αν. Αττικής)
Βοηθοί: Γουρνιάς, Κάλλης (Αν. Αττικής)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Παπουτσάκης, Καρίκι

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ