22.4 C
Trikala
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Η Χρύσα αλλάζει τα δεδομένα, έτσι απλά…

Η Χρύσα Καπέλα Κουκουσούλη γεννήθηκε στον Κόκκινο Πύργο Τρικάλων και κατοικεί στα Τρίκαλα. Άνεργη και μητέρα δυο παιδιών όπως και οι περισσότεροι πολίτες στο νομό μας απολυμένη , μετά από λουκέτο στην επιχείρηση που εργαζόταν δεν σταμάτησε ούτε στιγμή να αγωνίζεται και να διεκδικεί.

- Advertisement -

photo.php

Πρωτοστάτησε στη δημιουργία του σωματείου για τα δικαιώματα των εργαζομένων και έκαμε αγώνα για την δικαίωση και την αποζημίωση των εργαζομένων, αλλά και συμμετέχει ενεργά σ τους αγώνες εναντία στις μνημονικές πολιτικές. Η Χρύσα, συμμετέχει ενεργά στο δίκτυο αλληλεγγύης για όλους από την πρώτη ημέρα που στήθηκε αυτή η προσπάθεια έδειξε εμπράκτως πως κανείς δεν πρέπει να μείνει αδρανής σε αυτήν την πολύπλευρη κρίση.

Σήμερα, την βλέπουμε να συμμετέχει δίνοντας το παρών σε ακόμη μια μάχη όπως είναι αυτή των αυτοδιοικητικών εκλογών με τον συνδυασμό του Δημήτρη Παπαθανασίου Φυσάει κόντρα για την ανατροπή. Εμείς επειδή την Χρύσα την γνωρίζουμε πολύ καλά για την εργατικότητα της, την αγωνιστικότητα της αλλά και την ανιδιοτελή της προσφορά στην κοινωνία, δεν έχουμε παρά να την ευχηθούμε καλή επιτυχία και σ αυτόν τον αγώνα.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ