26.7 C
Trikala
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Η απάντηση “Σακαφλιάδων” για την παρουσία τους στην κερκίδα της Λαμίας

Τη δική τους απάντηση έδωσαν οι “Σακαφλιάδες” στην κριτική που δέχτηκαν από μερίδα του τοπικού τύπου για την παρουσία τους στην κερκίδα της Λαμίας, στον αγώνα με τον ΑΟΤ1963, αναλυτικά:
Υπερβολικά ευαίσθητη αποδεικνύεται μερίδα των τοπικών αθλητικών MME όσον αφορά τη διαμάχη μας με το σωματείο που καπηλεύεται το όνομα και το σήμα του ιστορικού ΑΟΤ.

- Advertisement -

Με αφορμή λοιπόν τη χθεσινή μας παρουσία στο Στάδιο (όπου σημειωτέον παρευρεθήκαμε για να ευχαριστήσουμε τους φίλους της Λαμίας για το πανό που ανήρτησαν στο παιχνίδι του πρώτου γύρου που ξεκαθάριζε ότι ο αυθεντικός ΑΟΤ αγωνίζεται στο ερασιτεχνικό) κάποιοι αθλητικογράφοι θεώρησαν ότι με την κίνησή μας αυτή το τρικαλινό ποδόσφαιρο εξευτελίζεται πανελλαδικώς.

Η απάντησή μας στους κυρίους αυτούς είναι μία.
Ο ‘’ΑΟΤ 1963’’ είναι ένα σωματείο που μετράει ούτε καν τέσσερα χρόνια ζωής και φέρει ΠΑΡΑΝΟΜΑ το όνομα, το σήμα,τον ύμνο και τα χρώματα του ιστορικού ΑΟΤ . Δεν πρόκειται απλά για ένα ακόμη τρικαλινό σωματείο. Είναι μία ομάδα που δημιουργήθηκε σε μία μαύρη περίοδο για το τρικαλινό ποδόσφαιρο με την ανοχή ολόκληρου του τρικαλινού φίλαθλου κόσμου ο οποίος έπεσε θύμα των ψεμάτων τόσο του προέδρου της Θύελλας Πετρωτού όσο και των τρικαλινών ΜΜΕ που προπαγάνδιζαν συνεχώς περί ύπαρξης δυσβάσταχτων χρεών που βάρυναν τον ερασιτέχνη ΑΟΤ δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο ένα τεχνητό αδιέξοδο στο οποίο η μόνη’’ λύση’’ άκουγε στο όνομα Ζαχόπουλος.
Οι κύριοι αυτοί λοιπόν έρχονται τώρα εντελώς άκαιρα και αδικαιολόγητα να μας κουνήσουν το δάχτυλο διότι με τις πράξεις μας <<υποβαθμίζεται το τρικαλινό ποδόσφαιρο>> όπως λένε.
Ως Σύνδεσμος έχουμε κάνει εδώ και καιρό την αυτοκριτική μας αναγνωρίζοντας τα λάθη του παρελθόντος. Ανέκαθεν λειτουργούσαμε με γνώμονα το καλό του ΑΟΤ και κατά συνέπεια του τρικαλινού ποδοσφαίρου για αυτό και πρωτοστατήσαμε στην ανασύσταση του αυθεντικού ερασιτέχνη ΑΟΤ.
Θεωρούμε την ύπαρξη του σωματείου του κυρίου Ζαχόπουλου εμπόδιο στην προσπάθεια που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2013 και θα κάνουμε οτιδήποτε για να το δούμε να σβήνεται με την παρούσα του μορφή και ονομασία από τον ελληνικό ποδοσφαιρικό χάρτη.
Τέλος θα θέλαμε να ρωτήσουμε τους ευαίσθητους κυρίους των τοπικών αθλητικών ΜΜΕ που οφείλεται η τόσο ξαφνική προσπάθεια να ‘’υπερασπιστούν’’ την εικόνα και το επίπεδο του τρικαλινού ποδοσφαίρου. Θεωρείτε ‘’εξευτελιστικές ‘’ κινήσεις αλληλεγγύης όπως η χθεσινή που είχε ως αποτέλεσμα όχι μόνο τη δημιουργία καλών σχέσεων με τους φιλάθλους της Λαμίας αλλά και την ενημέρωσή τους για το ποια ομάδα είναι ο αυθεντικός ΑΟΤ;
Ποιες κινήσεις έχετε κάνει ΕΣΕΙΣ από τη μεριά σας για να μη διασύρεται σε πανελλαδικό επίπεδο και σε εκπομπές εθνικής εμβέλειας το όνομα του αυθεντικού ΑΟΤ από το μαϊμού σωματείο του ΑΟΤ 1963; Δεν μπορεί να είστε με το καλό του αυθεντικού ΑΟΤ και από την άλλη να αντιδράτε σε κινήσεις που σκοπό έχουν να αποκαλύψουν σε κόσμο εκτός Τρικάλων την αλήθεια.
Διαλέξτε με ποια μεριά είστε! Δεν υπάρχει μέση λύση!
Ο ΑΟΤ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ!

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ