20.8 C
Trikala
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Η γαλακτοβιομηχανία LA FARM έκοψε την βασιλόπιτα σε ανοιχτή εκδήλωση (βίντεο-95 φωτό)

Για πρώτη φορά η γαλακτοβιομηχανία LA FARM των αδερφών Πλεξίδα, πραγματοποίησε ανοιχτή εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο κέντρο Νικόλας το περασμένο Σάββατο 19-1-2019.

- Advertisement -

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από καλεσμένους, εργαζομένους και κτηνοτρόφους, μαζί με τις οικογένειες τους, όπου η βραδιά ήταν αφιερωμένη σ’ αυτούς, ενώ παρευρέθηκαν και πολλά πολιτικά πρόσωπα, θεσμικοί, δήμαρχοι, υποψήφιοι κ.α.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο δημοσιογράφος κ. Κώστας Αργυρούσης, ο οποίος αναφέρθηκε στο προφίλ της εταιρίας και την βασικής της δραστηριότητα που είναι η παραγωγή φέτας, την οποία εξάγει σε πολλές χώρες του κόσμου. Την βασιλόπιτα ευλόγησε Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, ο οποίος στο τέλος της τελετής ευχαρίστησε τους αδερφούς Πλεξίδα για το φιλανθρωπικό έργο που προσφέρουν στην Τρικαλινή κοινωνία.

Η γαλακτοβιομηχανία (τότε μικρό οικογενειακό τυροκομείο), ιδρύθηκε πριν 60 χρόνια από τον αείμνηστο Αθανάσιο Πλεξίδα (πατέρα του Σωτήρη, του Βαγγέλη και του Χρήστου, σημερινοί ιδιοκτήτες και συνεχιστές της εταιρίας) στον Παραπόταμο Τρικάλων.

Σήμερα είναι από τις πιο ισχυρές γαλακτοβιομηχανίες με μεγάλη παραγωγή, συνεχή εξέλιξη και με μεγάλο ανθρώπινο δυναμικό. Σημειωτέο πως σαν εταιρία δεν έχει καθόλου δανεισμό για την εξέλιξή της και τις επενδύσεις της.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Σωτήρης Πλεξίδας και ο αδερφός του Βαγγέλης, ενώ στο τέλος βραβεύτηκαν οι κτηνοτρόφοι και εργαζόμενοι.

Σημαντικό ρόλο πλέον στην εταιρία, παίζουν οι κόρες του Σωτήρη και Βαγγέλη Πλαξίδα, Έλενα, Νάνσυ και Λένα, οι οποίες οργάνωσαν και την όμορφη εκδήλωση.

Το trikalaola.gr κατέγραψε βίντεο μισής ώρας, καθώς και πολλές φωτογραφίες.  

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ