19 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Η ώρα να αποκτήσει ο ΑΟΤ το δικό του σπίτι

Είναι γνωστό ότι από ιδρύσεως της ομάδας του Α.Ο. Τρίκαλα, ποτέ και από κανέναν φορέα ή διοίκηση, δεν υπήρξε μέριμνα να αποκτήσει ο μεγαλύτερος ποδοσφαιρικός σύλλογος στο Νομό με συμμετοχές στην Α Εθνική , με χιλιάδες κόσμου στο γήπεδο και με ανάδειξη εκατοντάδων ποδοσφαιριστών οι οποίοι έκαναν καριέρα σε μεγάλες ομάδες ή χρίστηκαν διεθνείς , ένα αθλητικό κέντρο.

- Advertisement -

Έναν χώρο να στεγαστούν οι Ακαδημίες αλλά και η μεγάλη ομάδα αν χρειαστεί και να έχει επιτέλους η ομάδα αυτό που της αξίζει και να συνεχίσει την δραστηριότητά της με ακόμη μεγαλύτερες προοπτικές.

Σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι μια μέρα η οποία πρέπει να γράψει ιστορία και άπαντες στον Δήμο συμπολίτευση και αντιπολίτευση να κάνουν το χρέος τους προς τον ιστορικό ΑΟΤ. Το δικαιούται, το αξίζει, το απαιτούν οι σύγχρονες συνθήκες.

Εκτός από το νέο πάρκο αναψυχής για αθλητικές δραστηριότητες, για περίπατο και για άσκηση για το αθλητικό πάρκο στη Σωτήρα,

Θα συζητηθεί η «Παραχώρηση χρήσης αθλητικών εγκαταστάσεων ΣΩΤΗΡΑΣ στο σωματείο του Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ». Δηλαδή, στον ίδιο χώρο, προβλέπεται να δημιουργηθούν τρία βοηθητικά γήπεδα, μεγαλύτερα από το υπάρχον, προς χρήση από την ομάδα της πόλης. Θα τα διαχειρίζεται ο ΑΟΤ, προς όφελος του Τρικαλινού ποδοσφαίρου

Και όχι μόνο αυτά. Προβλέπεται ακόμη η δημιουργία:

Ενός τέταρτου γηπέδου ποδοσφαίρου για τους κατοίκους της περιοχής αλλά και για όσους το επιθυμούν.
Δύο γηπέδων μπάσκετ
Δύο γηπέδων βόλεϊ
Χώρων αποδυτηρίων
Με όλα αυτά, σε μια περιοχή εκτός πόλης, ο Δήμος Τρικκαίων δημιουργεί συνθήκες για μαζικό αθλητισμό, για ενίσχυση των δραστηριοτήτων των πολιτών, δίπλα από έναν πνεύμονα δέντρων.

Και μάλιστα, προβλέπεται, η μετάβαση στο νέο πάρκο να γίνεται με ποδήλατο, παραποταμίως! Μελέτη για τον Ληθαίο ποταμό αναδεικνύει διαδρομή δίπλα από την κοίτη του, από το κέντρο της πόλης. Οπότε θα μπορεί εύκολα να γίνεται η μετάβαση και η αποχώρηση, με πρόσθετη αναψυχή και δραστηριότητα για όλους, σε ασφαλές περιβάλλον.

Ήρθε η ώρα ο Α.Ο. Τρίκαλα να αποκτήσει το σπίτι του.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ