26.1 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Θλίψη για τον Ζαχαρία που «έσβησε» μπροστά στα δύο του παιδιά στη Λεμεσό. Χωρίς ζώνη ασφαλείας…

Θλίψη για το θάνατο ενός ακόμη ανθρώπου στην άσφαλτο… Ο 38χρονος Ζαχαρίας Ευριπίδου «έσβησε» το πρωί στο δρόμο Λεμεσού-Πλατρών βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια και τους φίλους του.
Πατέρας δύο παιδιών ο άτυχος Ζαχαρίας, ξεψύχησε μπροστά στα έντρομα μάτια τους.
Βρίσκονταν μαζί του, στο πίσω κάθισμα, του μικρού τζιπ οχήματος του την ώρα της μοιραίας σύγκρουσης.
Το τροχαίο συνέβη όταν τα δύο οχήματα που κινούνταν εξ αντιθέτου συγκρούστηκαν ελαφρά, πλευρικά. Αν και ελαφρά η σύγκρουση, ήταν αρκετή ώστε ο οδηγός του μικρού τζιπ οχήματος να χάσει τον έλεγχο και το αυτοκίνητο του να ανατραπεί επανειλημμένως, να αποκόψει ταμπέλα που ήταν τοποθετημένη στην άκρη του δρόμου, αφού προηγουμένως έπεσε και σε χαντάκι.
Ο άτυχος Ζαχαρίας, οδηγός του οχήματος εκτινάχθηκε και βρήκε ακαριαίο θάνατο. Ο οδηγός του δεύτερου οχήματος, ένας 34χρονος είναι καλά στην υγεία του.
• Ψάχνει μαρτυρία κι ένα άσπρο διπλοκάμπινο για το θανατηφόρο της Λεμεσού η Τροχαία. Σταμάτησε για βοήθεια
• Τραγωδία στη Λεμεσό… 38χρονος νεκρός στην άσφαλτο (pics)
Χωρίς ζώνη και με ανεπτυγμένη ταχύτητα…
Μοιραία για τον άτυχο Ζαχαρία φαίνεται στάθηκε η απόφαση του να μην φορέσει τη ζώνη ασφαλείας του.
«Δυστυχώς εκτινάχθηκε, φαίνεται να μην είχε τη ζώνη ασφαλείας, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο το θάνατο. Στο αυτοκίνητο υπήρχαν δύο παιδιά, ηλικίας 6 και 9 χρόνων. Να τονίσω ότι τα δύο παιδιά είχαν τις ζώνες ασφαλείας και ο λόγος που δεν έχουν τραυματιστεί σοβαρά είναι αυτός», ανέφερε ο Φίλιππος Παπαηλία, Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής ΑΔΕ Λεμεσού.
Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, ο άτυχος 38χρονος φαίνεται να είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. «Όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται, όμως από τη σύγκρουση που έγινε και τα χτυπήματα, φαίνεται να είχε αναπτύξει ταχύτητα ο οδηγός ο 38χρονος και γι’ αυτό υπάρχουν στο αυτοκίνητο αυτές οι σοβαρές ζημιές, έφυγε από την πορεία του δεξιά του δρόμου και στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε μέσα στη λωρίδα κυκλοφορίας».
Υπενθυμίζεται ότι η Τροχαία αναζητεί μαρτυρία σε σχέση με το δυστύχημα, καθώς και τον οδηγό ενός άσπρου, διπλοκάμπινου οχήματος ο οποίος σταμάτησε στο σημείο με σκοπό να βοηθήσει και ενδεχομένως να γνωρίζει κάτι για τις συνθήκες κάτω από τις οποίος συνέβη το τραγικό δυστύχημα.
Καλά στην υγεία τους τα δύο παιδάκια
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Τροχαία, τα δύο παιδάκια του άτυχου Ζαχαρία, υπέστησαν ελαφρούς τραυματισμούς. Το αγοράκι φέρει θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και το πρόσωπο και του έγινε συρραφή. Η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει καμία ανησυχία και θα κρατηθούν προληπτικά για παρακολούθηση στο Μακάριο Νοσοκομείο.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ