24.3 C
Trikala
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Θρίλερ στην κεντρική Αγγλία: Πρώην υπάλληλος πολυχώρου, οπλισμένος, κρατά ομήρους (ΒΙΝΤΕΟ)

Η βρετανική αστυνομία που ανακοίνωσε ότι αντιμετωπίζει «εν εξελίξει περιστατικό» σε πάρκο ψυχαγωγίας του Νανίτον, στην κεντρική Αγγλία, διευκρίνισε πως το επεισόδιο δεν έχει σχέση με τρομοκρατική δραστηριότητα.

- Advertisement -

Οι αρχές Γουέργουικσερ δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες στον λογαριασμό της στο Twitter, όμως ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνουν λόγο για ένοπλο που κρατά 3 ομήρους στις εγκαταστάσεις του πολυχώρου που περιλαμβάνουν σινεμά και μπόουλινγκ σέντερ.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο Sky News ότι άκουσε ότι ο ένοπλος είναι πρώην υπάλληλος του μπόουλινγκ σέντερ, ωστόσο, η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Εικόνες στο Twitter δείχνουν πλήθος περιπολικών που έχουν σπεύσει στην περιοχή, ενώ τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι δρόμοι που οδηγούν στο πάρκο έχουν αποκλειστεί.

Δημοσιογράφος της Coventry Telegraph, αλλά και αυτόπτες μάρτυρες που δημοσιεύουν πληροφορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σημείωναν ότι στο σημείο έχουν σπεύσει ασθενοφόρα.

Αναφορές που είδαν το φως της δημοσιότητας λίγο αργότερα ανέφεραν ότι το ελικόπτερο απομακρύνθηκε τελικά από την περιοχή.

real.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ