15.4 C
Trikala
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ισοπαλία στο Πυργετός – Μετέωρα ΦΩΤΟ

Σ’ ένα καλό ποιητικά παιχνίδι Πυργετός και Μετέωρα πήραν από έναν βαθμό με το 1-1 να σφραγίζει τις προσπάθειες των παικτών.

- Advertisement -

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα των Μετεώρων να έχει τη πρώτη καλή στιγμή, όταν στο 5’ ο Φορτούνης έκανε ατομική προσπάθεια, αλλά το σουτ μπλόκαρε ο Ιακωβάκης.

Στο 10’ ήταν η σειρά του Πυργετού να απειλήσει, αλλά ο Βλαχάβας ήταν σε ετοιμότητα στο σουτ του Ντούβλη.

Η ομάδα της Καλαμπάκας ήταν αυτή που ανέβασε στροφές στην συνέχεια του παιχνιδιού. Στο 21’ η κεφαλιά του Γκόβαρη έφυγε άουτ.

Ενώ στο 23’ ήταν ο Βουλτσίδης που έπιασε το σουτ, για να σταματήσει η μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Πυργετού. Ενώς το 38’ νέο σουτ του Βουλτσίδη δεν βρήκε στόχο.

Τα Μετέωρα έφτασαν στην επιτυχία στο 43’ όταν ωραίο σουτ του Λίτσιου δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ιακωβάκη και έκανε το 0-1.

Στην επανάληψη ο Πυργετός ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του. Ενώ έφτασε νωρίς στην ισοφάριση, όταν στο 55’ ο Αγγέλης με εξαιρετικό πλασέ έφερε το παιχνίδι στα ίσα για το 1-1.

Ενώ στο 59’ η κεφαλιά του Ντούβλη βρήκε τον Βλαχάβα στην θέση του.

Τα Μετέωρα προς το φινάλε του αγώνα προσπάθησε για την επιτυχία, έτσι στο 64’ το σουτ του Κουτσιλιάνου έφυγε άουτ. Ενώ στο 87’ και 90’ τα σουτ του Κοντολάτη μπλόκαρε και τις δυο φορές ο Ιακωβάκης.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΥΡΓΕΤΟΣ: Ιακωβάκης, Δερμάνης, Λέκκας, Λάλος, Τσιάκαλος, Μπουλογεώργος, Αλεξέληξς (85’ Τσιγάρας0, Καραγκούνης, Αγγέλης, Ντούβλης (94’ Παπαδόπουλος), Βρατσίστας (76’ Παπαπολυζόπουλος).

ΜΕΤΕΩΡΑ: Βλαχάβας, Γκόβαρης, Φορτούνης, Σκρέκας, Βουλτσίδης (86΄ Κοντολάτης), Λίτσιος, Παππάς, Κοτσιλιάνος (69’ Κουβελάς), Μπαλογιάννης (86’ Ταμπουράς), Αλμπάνης, Σακελλαρίδης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πέτσας, Τάτσινας – Καπερωνής).

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ