22.2 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΚΙΝΗΣΗ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Κυριακή το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων.

- Advertisement -

Την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου το απόγευμα στις 5:30 θα συγχοροστατήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλου κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

Την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων θα προεδρεύσει κατά την πρώτη Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών για το έτος 2017. Εν συνεχεία θα ευλογήσει την αγιοβασιλόπιτα των ιερέων και θα ομιλήσει καταλλήλως.

Την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου το απόγευμα θα Χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στο Κεραμίδι.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα Χοροστατήσει κατά την διάρκεια της Ιεράς Αγρυπνίας που θα τελεσθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου το πρωί θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Ριζαριού.

Το απόγευμα στις 5 θα χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του μεθεόρτου εσπερινού και Εγκωμίων προς τιμήν του Αγίου Χαραλάμπους στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στο Ριζαριό. Εν συνεχεία θα τελέσει το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου.

 

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΙΣΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ

κ. Π Α Υ Λ Ο Σ

ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ

 

Την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου το απόγευμα στις 5:30, ευγενώς προσκληθείς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλος θα συγχοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων. Εν συνεχεία, μετά την προσφώνηση του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου, θα ομιλήσει καταλλήλως προς ωφέλεια όλων και πνευματικό ανεφοδιασμό.

Την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων θα ομιλήσει καταλλήλως κατά την πρώτη Σύναξη των ιερέων της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών για το έτος 2017.

 

ΘΕΙΟΝ ΚΗΡΥΓΜΑ

 

ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ:

Ο π. Διονύσιος Χουρμουζιάδης την Κυριακή το πρωί θα λειτουργήσει στο Φλαμούλι.

Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου το πρωί θα λειτουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στο Κεραμίδι.

Ο π. Χαρίτων Μανιτάρας την Κυριακή το πρωί θα λειτουργήσει στη Μεγάρχη.

Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου το πρωί θα λειτουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στο Διπόταμο.

 

ΚΗΡΥΚΕΣ ΘΕΙΟΥ ΛΟΓΟΥ:

Ο κ. Γεώργιος Μηλίτσης την Κυριακή το πρωί στο Δροσερό.

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ