15.4 C
Trikala
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

ΚΙΝΗΣΗ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης πρ. Τρίκκης και Σταγών κ. ΑΛΕΞΙΟΣ την Τρίτη το πρωί θα προεξάρχει της Ιεράς Λειτουργίας στον πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων συλλειτουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου ημών κ. Χρυσοστόμου.

- Advertisement -

 

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ κ. Χ Ρ Υ Σ Ο Σ Τ Ο Μ Ο Σ

 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Τρίτη το πρωί θα συλλειτουργήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου πρ. Τρίκκης και Σταγών κ. Αλεξίου στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων. Ακολούθως θα προεξάρχει της Ιεράς Λιτανεύσεως των Ιερών Εικόνων Παναγίας Παραμυθίας και Αγίου Νικολάου ως και του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Νικολάου και θα κηρύξει τον Θείο Λόγο στην Κεντρική Πλατεία.

Το απόγευμα στις 6 θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του εσπερινού και Εγκωμίων προς τιμήν του Αγίου Νικολάου στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων. Εν συνεχεία το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Οιχαλίας επί τη εορτή του Αγίου Αμβροσίου Επισκόπου Μεδιολάνων.

Την Τετάρτη το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων. Στη διάρκεια της Ιεράς Αγρυπνίας θα τεθεί σε προσκύνηση απότμημα Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά του Ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας. Στο τέλος θα μνημονευθούν τα ονόματα των ασθενών σε σχετική ευχή υπέρ υγείας.

 

ΘΕΙΟΝ ΚΗΡΥΓΜΑ

ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ:

 

Ο π. Διονύσιος Χουρμουζιάδης την Τρίτη το πρωί θα λειτουργήσει στη  Οιχαλία.

Ο π. Χαρίτων Μανιτάρας την Τρίτη το πρωί θα λειτουργήσει στα Μεγάλα Καλύβια.

 

ΚΗΡΥΚΕΣ ΘΕΙΟΥ ΛΟΓΟΥ:

Ο κ. Γεώργιος Μηλίτσης την Κυριακή το πρωί στη Λεπτοκαρυά.

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ