30.2 C
Trikala
Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

Καθηλωμένη στην Κρήτη η αποστολή του ΑΟΤ

Δεν έφτανε στον ΑΟΤ η ήττα από τον ΑΟΧ-Κισσαμικό που τον «βυθίζει» κι άλλο βαθμολογικά, έχει να αντιμετωπίσει και την ταλαιπωρία της επιστροφής.

- Advertisement -

Λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων, η πτήση της επιστροφής την Κυριακή (24/2) ακυρώθηκε και έτσι η αποστολή αναγκάστηκε να διανυκτερεύσει στα Χανιά.
Πλέον ελπίζει να πετάξει τις επόμενες ώρες όμως αυτό παραμένει αμφίβολο και ίσως δεν καταστεί εφικτό.
Οι καιρικές συνθήκες στο νησί παραμένουν ιδιαίτερα δύσκολες, με τον Νίκο Νίκογλου να ξεκαθαρίζει ότι προέχει η ασφάλεια των παικτών.
«Είναι χειρότερος ο καιρός από χθες. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται εδώ πέρα. Βγαίνεις έξω και σε παίρνει ο αέρας. Πάνω από όλα προέχει η ασφάλεια των παικτών», εξήγησε στον «fm100».
Όσον αφορά το ματς, σχολίασε: «Πρέπει να είστε περήφανοι για την ομάδα. Χθες είχε αρχή, μέση, τέλος. Δημιούργησε ευκαιρίες, δεν άφησε τον αντίπαλο να κάνει ευκαιρίες αλλά δυστυχώς ήμασταν άτυχοι. Το προπονητικό τιμ και διοικητικοί παράγοντες των Χανίων μας είπαν ότι τα Τρίκαλα ήταν η καλύτερη ομάδα που πέρασε από τα Χανιά. Η ομάδα όσο περνάνε οι μέρες θα γίνεται όλο και καλύτερη και είναι ενθαρρυντικό αυτό που είδαμε χθες».

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ