16.2 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Και λεμονάτη και πικάντικη!!!!! Τηγανιά με σπάλα χοιρινού, στη σακούλα

Υλικά:
1 κιλό σπάλα κομμένη σε κύβους
μουστάρδα
ελαιόλαδο
ρίγανη
αλάτι
μπούκοβο καυτερό

- Advertisement -

Εκτέλεση:
-Σε ένα μπολ, ανακατέψτε τη μουστάρδα με το ελαιόλαδο και τα μπαχαρικά της συνταγής.
-Έπειτα, ρίξτε στο μπολ τα κομμάτια κρέατος και κάντε καλό μασάζ με τα χέρια σας.
-Προθερμάνετε τον φούρνο σας και τοποθετήστε την τηγανιά σας σε σακούλα ψησίματος. Φουρνίστε στους 190 βαθμούς, για περίπου 45 λεπτά.

Θα έχετε μια αφράτη, ζουμερή, λαχταριστή τηγανιά ελαφρώς πικάντικη και λεμονάτη.
Σερβίρετε με ρυζάκι ή και σκέτη ως μεζέ.

Στήλη: Αγαπημένη μου κουτάλα της Αθηνας Αγιαννίδου

Πηγή: halkidikifocus.gr

πηγη:http://igastronomie.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ