26.2 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Και πίτα έκοψαν οι συμμετέχοντες στο Πρωτάθλημα Παλαιμάχων Τρικάλων! (φωτό)

Οι όμορφες στιγμές του αθλητισμού δεν αποτυπώνονται μόνο στα γήπεδα, αλλά και στην κοινωνία, όπου διαμορφώνουν καταστάσεις προς όφελος όλων, προωθώντας πάντα την ιδέα του αθλητισμού.  

- Advertisement -

Χθες βράδυ (Τετάρτη 6-3-2019) οι συμμετέχοντες στο τοπικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Παλαιμάχων, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα στην ταβέρνα “Μπαρμπανικόλας”.

Εμπνευστής και ψυχή της όμορφης εκδήλωσης, ήταν το μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Τρικάλων Στέφανος Γιώτης, ο οποίος απηύθυνε τις καθιερωμένες ευχές, ευχαριστώντας όλους όσους συμμετέχουν στο πρωτάθλημα και στην εκδήλωση κοπής της πίτας, ενώ η προσπάθεια πλαισιώνεται και από τον υπεύθυνο των Δασκάλων Δημήτρη Νταούλα και τον εκπρόσωπο των Φίλων του Νοσοκομείου Τρικάλων Βασίλη Μπατσίλα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασίλης Γιαγιάκος.

Ευχαριστίες προς:

Το Επιμελητήριο Τρικάλων, της ΕΠΣΤ Τρικάλων, τον Σύνδεσμο Διαιτητών, το κατάστημα Adidas του Στέφανου Γκολίτου και Λεωνίδα Μηλιώνη για την προσφορά του δώρου, χαλβάδες Μπουλωγιώργος για την προσφορά της πίτας, την ταβέρνα Μπαρμπανικόλας, καθώς και τους δημοσιογράφους Γιώργο Παπαγεωργόπουλο και Κώστα Αναστασίου που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Το φλουρί πέτυχε ο Πρόεδρος των Πολυτέκνων Τρικάλων Κώστας Βήτας.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ