18.9 C
Trikala
Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024

Και φέτος ο Δεσπότης κοντά στους αρρώστους συμπολίτες μας ΦΩΤΟ

Ημέρες κατάνυξης και αγάπης πλησιάζουν και πολλοί από τους συνανθρώπους μας βρίσκονται σε χρόνια ή προσωρινή δυσμενή θέση, λόγω χρόνιων ή προσωρινών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουν. Αυτούς επισκέφτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος την Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, για να τελέσει το Ιερό Μυστήριο του Ευχελαίου, να πει δυο λόγια αγάπης και συμπαράστασης, αλλά και να τους δώσει προσωπικά και από καρδιάς, ευχές για ανάρρωση.

- Advertisement -

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, δεν παραλείπει κάθε χρόνο, με την ευκαιρία των μεγάλων γιορτών, όπως τα Χριστούγεννα και το Πάσχα, να επισκέπτεται τόσο το Νοσοκομείο, όσο και κοινωνικά ιδρύματα, και να έρχεται σε επαφή με τους νοσηλευόμενους και τους τροφίμους. Μίλησε με νοσηλευόμενους και τους συγγενείς τους στον Ναό του Νοσοκομείου, δίνοντας στον καθένα μια ευχή αποκλειστικά για την περίπτωση του και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Μετά την τέλεση του Ιερού Μυστηρίου, έχρισε «εις ίασιν ψυχής και σώματος», με Άγιο Έλαιο, νοσηλευόμενους, συγγενείς και συνοδούς αλλά μέλη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Στη συνέχεια, συνοδευόμενος από ιερείς, επισκέφτηκε όλους τους νοσηλευόμενους, σε όλους τους θαλάμους όλων των Τμημάτων του Νοσοκομείου, μοιράζοντας ευχές για κουράγιο, δύναμη και ανάρρωση.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ