14.1 C
Trikala
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Καλό ταξίδι φίλε Βαγγέλη Παπαγεωργίου…

Εντελώς ξαφνικά έφυγε από τη ζωή ο 62χρονος Βαγγέλης Παπαγεωργίου, το «άγρυπνο μάτι» του «Διγενή» Νεοχωρίου. Μπορεί τα περισσότερα χρόνια της ζωής του να τα πέρασε καθηλωμένος σε μια καρέκλα, αλλά ήταν ο καλός φίλος που με το μεράκι του για την δημοσιογραφία και τον Διγενή Νεοχωρίου αποτελούσε τον άγρυπνο φίλο για να ενημερώσει, διορθώσει και να πει την καλή του κουβέντα. Καλό ταξίδι Βαγγέλη θα σε θυμόμαστε.

- Advertisement -

Ενώ ο Παναγιώτης Γιδόπουλος στον “Πρωινό Λόγο” που εδώ και πολλά χρόνια ο Βαγγέλης έστειλε την πληροφορίες του για τον Διγενή Νεοχωρίου έγραψε:

Δικαίως ανησύχησα λοιπόν.

Πέρασαν ώρες από τη δημοσίευση του τελευταίου αφιερώματος στον «Διγενή» της ψυχής σου και δεν είχαμε επικοινωνία.

Πάντα μ’ αναζητούσες και εννοείται πως θα μ’ έβρισκες – οποιαδήποτε στιγμή με την απίστευτη επιμονή σου, για να με διορθώσεις ή να δείξεις την ικανοποίησή σου για όσα έγραψα για την ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ.

Ούτε λέξη δεν περνούσε απαρατήρητη. Λες και ο «Διγενής» ήταν ο πιο σοβαρός λόγος για να ζεις. Τόσο πολύ. Πολλά και απίστευτα τα πειράγματα και πάντα νευρίαζες όταν «αδικούσαμε» την ομάδα σου.

Εφυγες τόσο ξαφνικά Βαγγέλη…

Κάθε μέρα, σε κάθε παιχνίδι, με κάθε τρόπο και δυσκολία σε απασχολούσε η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ. Μπορεί η μοίρα να μην σου φέρθηκε δίκαια και να περιόρισε τις κινητικές σου δραστηριότητες από νεαρή ηλικία, ποτέ όμως δεν σου στέρησε την ελευθερία κίνησης με το μυαλό.

Τόσο που δεν σε προλαβαίναμε… Απίστευτη μνήμη, θυμόσουν τα πάντα λες και είχες μπροστά σου το βιβλίο της ζωής. Πέρασες πολλά αλλά πάντα κέρδιζες. Ολα αυτά τα χρόνια που συνεργαστήκαμε στο ρεπορτάζ του «Διγενή» μιλήσαμε ατελείωτες ώρες και πάντα ήμουν αυτός που έκλεινε το τηλέφωνο, λόγω δουλειάς.

Αλώστε δεν τελείωνες ποτέ εσύ… να μιλάς για τον «Διγενή».

Για την ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ.

Αυτό κάναμε πρόσφατα και μάλιστα επέμενες πως θα γίνουν οι αγώνες, πως το χιόνι θα λιώσει. Λες και γνώριζες πως δεν θα προλάβεις να ξαναδείς την ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ.

Έφυγες τόσο ξαφνικά Βαγγέλη Παπαγεωργίου, φίλε μου και πιστέ συνεργάτη του «Πρωϊνού Λόγου», που στην επόμενη αγωνιστική σίγουρα θα πάρω τηλέφωνο για να μου δώσεις στοιχεία από τον αγώνα.

Τόσα χρόνια αγαπήσαμε και τον «Διγενή» μαζί σου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.

Τόσο που να ακούς και να βλέπεις την αγαπημένη σου ομάδα τον «Διγενή» για πάντα.

Την ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ…

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ