28.8 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Καμία επίσημη ενημέρωση από τους δήμους για τα σχολεία-ΓΙΑΤΙ κύριοι των δήμων…;;;

Με απόλυτη ευθύνη των όσων λέμε, ενημερώνουμε τους αναγνώστες μας πως έως τώρα δεν έχουμε καμία επίσημη ενημέρωση από τους δήμους του Νομού Τρικάλων για το αν θα ανοίξουν αύριο τα σχολεία ή όχι.

- Advertisement -

(εξαίρεση ο δήμος Τρικκαίων που ισχύει ότι και σήμερα, ανοιχτά δηλ.)

Και το e-mail salepisn@otenet στο trikalaola.gr μας λειτουργεί μια χαρά απ’ ότι βλέπουμε…

Μία στέλνετε τις ανακοινώσεις όποτε θυμάστε, μία δε στέλνετε και εμείς περιμένουμε να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας. Ή έχετε γραφεία τύπου ή δεν έχετε… αποφασίστε!

Δεν μπορούμε να σας ψάχνουμε κάθε φορά…

Δεν μπορούν τα ΜΜΕ των Τρικάλων να είναι έρμαια των δικό σας αποφάσεων και μη έγκαιρης ενημέρωσης προς αυτά. Και δεν μπορεί το trikalaola.gr να δέχεται όποια ώρα να είναι τα παράπονα των πολιτών σε έντονο ύφος γιατί εσείς είστε ασυνεπείς και ελλιπείς στην υποχρέωση να στείλετε τα δελτία τύπου τα οποία θα δημοσιεύσουμε.

Όπως έγινε σήμερα το πρωί που γίναμε αποδέχτες παραπόνων των εκατοντάδων αναγνωστών-μαθητών που αγωνιούσαν αν θα πάνε στα σχολεία ή όχι.

Χθες βράδυ είχαμε τηλεφωνήσει σε ανθρώπους του δήμου Πύλης και μας ενημέρωσαν πως τα σχολεία θα ανοίξουν κανονικά, αφού δεν έχουμε νέα χιονόπτωση. Στη συνέχεια ενημερώσαμε το αναγνωστικό κοινό. Ξαφνικά το πρωί άλλαξε η απόφαση χωρίς να λάβουμε e-mail όπως κανονικά έπρεπε και μας ήρθε μήνυμα στο κινητό όταν το ανοίξαμε. Τι στο καλό άλλαξε και αλλάξατε και την απόφαση χωρίς να μας ενημερώστε και εμάς με τον σωστό τρόπο.

Τι νομίζετε, όπως έχουμε και ανθρώπους που κάνουν και βραδινές βάρδιες, που έχουμε χάσει και τον ύπνο μας… Αποτέλεσμα ήταν να το ανακοινώσουμε μετά τις 7:30 και οι μαθητές και οι γονείς περίμεναν, γιατί πολλοί έπρεπε να μετακινηθούν με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ή με Ι.Χ. από χωριά.

Από τον δήμο Φαρκαδόνας όποτε θυμούνται χαίρονται…

Ούτε χθες, ούτε σήμερα κανένα δελτίο τύπου για το τι θα κάνουν με τα σχολεία… Όποτε μας έχουν στείλει τα έχουμε αναρτήσει κανονικά. Από τον δήμο Καλαμπάκας δεν μας έστειλαν καμία ενημέρωση για αύριο μέχρι στιγμής. 

Η ασυνέπεια στην ενημέρωση των δημοτών σας ξεκινά από εσάς. Εμείς στα site λες και δεν έχουμε οικογένεια και σπίτια να περιμένουμε εσάς το τι θα κάνετε. Αποφασίστε με ποιον τρόπο θα ενημερώνετε τους δημότες σας.

Εξαίρεση στην έγκαιρη και συνεπή ενημέρωση προς τα ΜΜΕ, αποτελεί ο δήμος Τρικκαίων, που άσχετα με τα προβλήματα του κακού αποχιονισμού της πόλης, τα δελτία από το γραφείο τύπου στέλνονται έγκαιρα.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ