16.5 C
Trikala
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κατάμεστο το δημοτικό κλειστό στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της ΟΛΥΜΠΙΑ Τρικάλων (βίντεο-70 φωτό μέρος 1ο)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Συλλόγου Ρυθμικής Γυμναστικής ΟΛΥΜΠΙΑ Τρικάλων “Αστέρια της Γυμναστικής” που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό κλειστό της πόλης την Τρίτη 18-12-2018. Οι γονείς των αθλητριών είχαν την ευκαιρία να δουν τα παιδιά τους στην όμορφη επίδειξη.

- Advertisement -

Στα 13 χρόνια λειτουργίας ο σύλλογος έλαβε μέρος σε Πανελλήνιους αγώνες, σε διεθνή meeting με πολλές διακρίσεις, επιτυχίες και μετάλλια.

Υπεύθυνη και προπονήτρια του Συλλόγου είναι η κ. Σιλβάνα Αντρέεβα, πτυχιούχος και κριτής Ρυθμικής και Αισθητικής Γυμναστικής με 26 χρόνια εμπειρίας πάνω στο άθλημα.

Επίσης, προπονήτρια Ρυθμικής Γυμναστικής στο Σύλλογο, είναι η Προιόνα Βασιλική, τελειόφοιτη των ΤΕΦΑΑ Τρικάλων και με εξαιρετικές διακρίσεις σε Πανελλήνια πρωταθλήματα και Διεθνή meeting.

Η Ερατώ Θεοπίστου, Πρωταθλήτρια Ρυθμικής Γυμναστικής, έλαβε μέρος στην Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα σε παγκόσμιο πρωτάθλημα  και αναπληρωματική στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο το 2016 και προπονεί τα μικρά μωράκια του συλλόγου.

Η οικογένεια του συλλόγου μεγάλωσε με νέα προπονήτρια την Έλενα Μυλωνά, ασχολείται με το άθλημα από την ηλικία των 4 ετών, είναι Πρωταθλήτρια στην Ελλάδα στο άθλημα αεροβικής αγωνιστικής γυμναστικής, έχει πάρει μέρος σε πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα και σε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και σε πολλά Παγκόσμια Διεθνές meeting.

Φέτος καλεσμένοι στη γιορτή ήταν ο σύλλογος Rythmic Gymnastics Club από τη Λάρισα με προπονήτρια την Έρη Παπαθανασίου,  πρωταθλήτρια της Ρυθμικής Γυμναστικής με 10 χρόνια αγωνιστικής καριέρας, με μετάλλια και διακρίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, η κα. Έφη Λεβέντη, Δημοτικός σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος Παιδείας-Πολιτισμού-Αθλητισμού & Νεολαίας.

Ο κ. Άκης Αναστασίου Αντιδήμαρχος Παιδείας-Πολιτισμού-Αθλητισμού & Νεολαίας.

Ο κ. Χρήστος Γακόπουλος, Περιφερειακός Σύμβουλος.

Η κα Μάνη Γιαννοτάκη, Γραμματέας του Δημάρχου Δήμου Πύλης.

Δείτε το 1ο μέρος του βίντεο και του φωτογραφικού άλμπουμ με 70 φωτογραφίες που κατέγραψε το trikalaola.gr και θα ακολουθήσουν όλα τα βίντεο από όλη την εκδήλωση. Εάν δε βλέπετε το 1ο μέρος του βίντεο, παρακαλούμε στείλτε μας μήνυμα, καθώς λόγω πνευματικών δικαιωμάτων της μουσικής   που ακούγεται, σε ορισμένες χώρες και μέρη το βίντεο έχει αποκλειστεί.

Τα επόμενα βίντεο θα είναι χωρίς ήχο, λόγω ακριβώς γι’ αυτό τον λόγο.

Για φωτογραφίες της εκδήλωσης (όχι αυτές που δημοσιεύονται εδώ), μπορείτε να απευθύνεστε στον φωτογράφο κ. Βασίλη Μπαλαμίτσα κιν. 6981908320

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ