13.2 C
Trikala
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Καταπληκτική εμφάνιση των αθλητριών του Συλλόγου Ρυθμικής ΟΛΥΜΠΙΑ στην γιορτή λήξης (βίντεο-50 φωτό μέρος 1ο)

Οι κόποι μιας χρονιάς με την συστηματική προπόνηση, φάνηκαν στην γιορτή λήξης-εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο δημοτικό κλειστό της πόλης μας την Πέμπτη 14-6-2018.

- Advertisement -

Οι αθλήτριες του Συλλόγου Ρυθμικής Γυμναστικής ΟΛΥΜΠΙΑ Τρικάλων, μικρές και μεγάλες, έκαναν πολύ καλές εμφανίσεις και στους αγώνες εντός και εκτός Ελλάδας.

Στα 12 χρόνια λειτουργίας του ο Σύλλογος έχει συμμετάσχει σε διεθνή meeting και διασυλλογικούς αγώνες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό επιστρέφοντας με μετάλλια και σημαντικές διακρίσεις. Υπεύθυνη και προπονήτρια του Συλλόγου είναι η κ. Σιλβάνα Αντρέεβα, πτυχιούχος και κριτής Ρυθμικής και Αισθητικής γυμναστικής, διαθέτει 26 χρόνια εμπειρίας πάνω στο άθλημα και έχει προετοιμάσει αθλήτριες σε ένα υψηλό επίπεδο ευελιξίας, ισορροπίας και συντονισμού.

Επίσης προπονήτρια Ρυθμικής Γυμναστικής στο σύλλογο είναι η Προιόνα Βασιλική, φοιτήτρια στα TEFFA ενώ παράλληλα έχει συμμετάσχει σε Πανελλήνια πρωταθλήματα και Διεθνή meeting με εξαιρετικές διακρίσεις. Σημαντική προπονήτρια στο Σύλλογο είναι επίσης η Ερατώ Θεοπίστου, Πρωταθλήτρια Ρυθμικής Γυμναστικής, έλαβε μέρος στην Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα σε παγκόσμιο πρωτάθλημα και αναπληρωματική στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο το 2016 και προπονεί τα μικρά κοριτσάκια του συλλόγου.

Ο Σύλλογος ΟΛΥΜΠΙΑ συνεργάζεται με τη σχολή χορού DANCE PROJECT TRIKALA. Η δασκάλα της σχολής κ. Ναταλία Διβάνη διδάσκει μπαλέτο στα κορίτσια που προετοιμάζονται για αγώνες σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Παρευρέθηκαν: Η Δημοτικός σύμβουλος κα Έφη Λεβέντη και πρώην αντιδήμαρχος Αθλητισμού, η Αντιπρόεδρος Μουσείου Τσιτσάνη και Βασιλένα Μητσιάδη, η Γραμματέας του Δημάρχου Δήμου Πύλης και ταμίας της ΝΟΔΕ Τρικάλων κα Μαρία Γιαννοτάκη κ.α.

Δείτε τώρα το 1ο μέρος του βίντεο και τις πρώτες 50 φωτογραφίες και θα ακολουθήσουν όλα τα βίντεο της εκδήλωσης και πολλές ακόμη φωτογραφίες. Όλα τα βίντεο έχουν επισημανθεί με Πνευματικά Δικαιώματα από το You Tube και δύο από αυτά τα βίντεο, το 2ο και το 5ο μέρος έχουν αποκλειστεί παγκοσμίως ενώ όλα τα άλλα σε μερικές χώρες δεν εμφανίζονται.

Γι’ αυτό το trikalaola.gr θα ανεβάσει ξανά αυτά τα βίντεο που έχουν αποκλειστεί παγκοσμίως, χωρίς ήχο αναγκαστικά.

Η λήψη των βίντεο έγινε από σταθερή κάμερα του trikalaola.gr με πανοραμική άποψη του χώρου επίδειξης.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ