18.4 C
Trikala
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Κιλιτσντάρογλου: Το 2019 θα πάρω 18 ελληνικά νησιά

Συνεχίζεται η προκλητική στάση της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης, αυτή τη φορά με δηλώσεις του ίδιου του προέδρου του CHP.

- Advertisement -

O Τούρκος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, δήλωσε ότι «το 2019 θα έρθει και θα πάρει 18 νησιά και μια βραχονησίδα.

 

Ο Κιλιτσντάρογλου συγκεκριμένα ανέφερε ότι «η Ελλάδα έχει καταλάβει 18 νησιά του Αιγαίου, συν μία βραχονησίδα. Ο Έλληνας υπουργός Άμυνας μου απάντησε ”Έλα και πάρ’ τα” (μολών λαβέ). Θα έρθω το 2019 και θα πάρω όλα αυτά τα νησιά. Γιατί το λέω, ξέρετε; Αυτά τα έλεγαν μία περίοδο και για την Κύπρο. ”Μολών λαβέ”. Και ο αείμνηστος Ετζεβίτ τι έκανε; Πήγε και την πήρε».

Ο πρόεδρος της αντιπολίτευσης κατηγόρησε τον Τούρκο πρόεδρο για δειλία και δήλωσε ότι «από το φόβο του ούτε μια απάντηση δεν μπορεί να δώσει. Πού είναι ότι είσαι ηγέτης του κόσμου;».

Λίγες ημέρες νωρίτερα, ο βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού κόμματος Ενγκίν Αλτάι, αναφερόμενος στα ελληνικά νησιά, είχε πει: «Όπως ήρθαν οι Έλληνες, έτσι θα φύγουν».

dikaiologitika.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ