27.7 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κλάδεμα ιδιωτικού αιωνόβιου δέντρου με σύγχρονους μεθόδους στην περιοχή, Δέλτα Καλαμπάκας-Τρίκαλα

Εντυπωσιακό από κάθε άποψη το κλάδεμα ενός θεόρατου φτελιά, το ύψους του οποίου υπερέβαινε δυο στύλους υψηλής τάσης της ΔΕΗ. Το ειδικευμένο προσωπικό που διέθετε ο εργολάβος κ. Παπασπύρος Ηλίας όσο και τα υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα εξασφάλισαν την απόλυτη ασφάλεια του προσωπικού όσο και τυχόν περαστικών πεζοπόρων και οχημάτων και επιπλέον αποκλείουν τις ζημιές στον περιβάλλοντα χώρο.

- Advertisement -

Ο τεράστιος γερανός «τσιμπάει» με απόλυτη επιτυχία τα τεράστια κλωνάρια-δέντρα, που ειδικευμένο προσωπικό ανεβασμένο από έναν δεύτερο γερανό σε ειδικό καλάθι, φροντίζει για την εναέρια μεταφορά των κομμένων κορμών κάτω.

Συχνά στο συγκεκριμένο χώρο επιβάτες περιμένουν το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Τρικάλων προς Καλαμπάκα – Ιωάννινα και δεν είναι λίγες οι φορές που ταξιδιώτες εξέφραζαν το φόβο τους και το δέος που τους κυρίευε αντικρίζοντας το γιγαντιαίο ύψος του. Βεβαίως και ο γράφων ακόμα και μέσα από το σπίτι του χάρη στην μόνιμη κάμερα που διαθέτει, έβγαινε έξω και τους έλεγε να απομακρυνθούν. Παρεμπιπτόντως.

Για το λόγο αυτό εκφράζω τις ευχαριστίες μου για την υλοτομική παρέμβαση του κλαδέματος αυτού του τρομερού δέντρου, το οποίο, μεγάλο μέρος του  σκίαζε την αυλή μου πετώντας όχι μόνο φύλλα αλλά και ολόκληρα χοντρά κλαδιά. Στον εργολάβο και στους συνεργάτες του θερμά συγχαρητήρια.

Βάιος Φασούλας

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ