22.8 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κοπή πίτας και διασκέδαση για τις εταιρίες KOTOULAS ENERGY S.A. και THESSALY GAS (βίντεο-50 φωτό)

Οι εταιρείες KOTOULAS ENERGY S.A και THESSALY GAS πραγματοποίησαν και φέτος, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018, την καθιερωμένη πλέον εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας στην ταβέρνα “ΝΙΚΟΛΑΣ”, για τις διευθύνσεις και το προσωπικό αυτών.

- Advertisement -

Στην όμορφη εκδήλωση, παραβρέθηκε  και τίμησε με τα την παρουσία του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, ο οποίος ευλόγησε την πίτα των δύο εταιριών από κοινού, με τον ιερέα της ενορίας και ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά, παρουσία και των διοικούντων των εταιριών κ.κ. Μάριου και Κατερίνας Κωτούλα.

Εν συνεχεία πήρε το λόγο  ο Δ/νων Σύμβουλος  των εταιριών κ. Μάριος Κωτούλας ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό, στον οποίο ευχήθηκε η νέα χρονιά  να είναι ευτυχισμένη, δημιουργική, με αλληλεγγύη και εκπλήρωση των προσδοκιών όλων  και ευχαρίστησε το προσωπικό  για τις προσπάθειες τους στον αγώνα που κάνουν οι εταιρείες, να στέκονται πάντα δίπλα στους πελάτες με συνέπεια και υπευθυνότητα.

Μετά την κοπή της πίτας όλοι οι παραβρισκόμενοι απόλαυσαν την βασιλόπιτα, το πλούσιο μενού της ταβέρνας του ‘’ΝΙΚΟΛΑ’’ και την ωραία  μουσικοχορευτική βραδιά στην οποία το κέφι κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες. Στο τέλος αντάλλαξαν ευχές για ένα έτος καλύτερο, από το προηγούμενο.

Το φλουρί  από την κοπή της πίτας κέρδισε ο υπάλληλος κ. Απόστολος Κοκόγιας, ο οποίος έλαβε ως δώρο χρηματικό ποσό, ενώ ο υπάλληλος  που επιλέχθηκε ως υπάλληλος της χρονιάς, επιβραβεύτηκε με ένα τριήμερο ταξίδι στον Άγιο Αθανάσιο Πέλλας (Καϊμακτσαλάν).

Δείτε το βίντεο και 50 φωτογραφίες που κατέγραψε από την εκδήλωση το trikalaola.gr

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

ΟΙ ΦΩΤΟ:

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ