13.1 C
Trikala
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κουσκουνάς: Θα περιμένω τον ΑΟ Τρίκαλα

Τα Τρίκαλα πραγματοποίησαν πορεία… πρωταθλητισμού από τα τέλη του Φεβρουαρίου και μετά (16 νίκες, μία ισοπαλία, μία ήττα σε 18 αγωνιστικές), έκαναν ρεκόρ με 13 συνεχόμενες νίκες και παρά το γεγονός πως δεν κατάφεραν να κερδίσουν το εισιτήριο για την Super League, ήταν μια από τις ομάδες που… χαιρόσουν να βλέπεις.

- Advertisement -

Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της πορείας του ΑΟΤ, δεν ήταν άλλος από τον Νίκο Κουσκουνά. Ο 28χρονος «bomber» ήταν πραγματικά ασταμάτητος, κατακτώντας με… χαρακτηριστική άνεση τον τίτλο του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος, με 20 τέρματα, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ παραγωγικότητας στην κατηγορία, που κρατά από την σεζόν 2009-10, ο Ηλίας Σολάκης.

Ο Κουσκουνάς μίλησε στο FL News, έκανε τον απολογισμό της σεζόν, τόσο για την ομάδα όσο και για τον ίδιο, ξεκαθάρισε πως θα περιμένει τις διοικητικές εξελίξεις στα Τρίκαλα, προτού λάβει τις όποιες αποφάσεις σχετικά με το μέλλον του, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στα όσα ακούγονται, περί ενδιαφέροντος του Άρη προς το πρόσωπο του.

Ο πρώτος σκόρερ του ΑΟΤ και της Stoiximan.gr Football League, δεν έκρυψε την απογοήτευση του για το γεγονός πως η εξαιρετική πορεία της ομάδας του, στον β’ γύρο, δεν συνδυάστηκε με άνοδο στα σαλόνια της Super League.

«Περιμέναμε το κάτι παραπάνω, αλλά στον πρώτο γύρο ήμασταν άτυχοι, καθώς χάσαμε αρκετούς βαθμούς. Στον δεύτερο γύρο κερδίσαμε πάρα πολλά παιχνίδια, κάναμε πορεία πρωταθλητισμού. Δυστυχώς όμως δεν καταφέραμε να ανέβουμε πολύ στον βαθμολογικό πίνακα, καθώς και οι ομάδες στην κορυφή δεν έχαναν βαθμούς και καταλήξαμε πέμπτοι».

Όσον αφορά τον ίδιο, αντιμετώπισε με χιούμορ το γεγονός πως κάθε χρόνο βελτιώνει όλο και περισσότερο τους προσωπικούς του αριθμούς. «Πέρσι είχα 18 τέρματα, φέτος είχα 20. Κάθε χρόνο θα ανεβαίνω και λίγο (γέλια). Πάντα θα έχω κίνητρο το να βγαίνω πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα. Αν στην πορεία μου «βγει» και το ρεκόρ των 20+ τερμάτων, μακάρι».

Ο Νίκος Κουσκουνάς με τον Νίκο Γιαννιτσάνη αποτέλεσαν το… απόλυτο δίδυμο της κατηγορίας, καθώς σημείωσαν μαζί 35 τέρματα, όντας οι δύο πρώτοι σκόρερ της Stoiximan.gr Football League, με τον 28χρονο άσο να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην, πλέον, συμπαίκτη του (επέστρεψε στην ΑΕΛ, από την οποία είχε παραχωρηθεί ως δανεικός).

«Ο Νίκος είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης. Μέσω της ομαδικής δουλειάς, βγήκαν τα τέρματα και σε εμένα και στον Νίκο» σχολίασε ο Κορίνθιος φορ.

Στην ερώτηση «ποια στιγμή είναι αυτή που θα ήθελε να ξεχάσει», ο Κουσκουνάς επικεντρώθηκε συνολικά στην αποτυχία της ομάδας να ανέβει στην Super League. «Όλη η ομάδα, ο πρόεδρος, το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες, στεναχωρηθήκαμε που δεν καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας και να ανέβουμε κατηγορία».

Όσον αφορά το τι χρειάζεται να βελτιώσει η ομάδα για να κάνει το βήμα παραπάνω την νέα σεζόν, ο ίδιος ήταν ξεκάθαρος: «Δεν χρειάζεται να βελτιωθούν πολλά πράγματα. Αυτό που πρέπει να δούμε είναι τι θα γίνει με τις αλλαγές στα διοικητικά».

Η αναφορά του Κουσκουνά στα διοικητικά του ΑΟΚ μας έδωσε την… ασίστ να τον ρωτήσουμε σχετικά με το μέλλον του, με τον 28χρονο άσο να δηλώνει πως βρίσκεται σε… αναμονή: «Περιμένω να δω τι θα γίνει με τα διοικητικά της ομάδας και στην συνέχεια θα δούμε τι θα γίνει, αναφορικά με την παραμονή μου στον ΑΟΤ».

Όπως ήταν αναμενόμενο, η εκπληκτική πορεία του Κουσκουνά στο πρωτάθλημα, έχει βάλει το όνομα του στις λίστες αρκετών ομάδων, με μία από αυτές να φημολογείται πως είναι και ο Άρης. Τι έχει να πει ο ίδιος για το «κιτρινόμαυρο» ενδιαφέρον και την προοπτική να φορέσει την φανέλα του; «Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα, όμως πολλά πράγματα παίζουν ρόλο. Αρχικά πρέπει να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα με τα Τρίκαλα. Θα περιμένω λίγο την ομάδα. Μετά θα εξετάσω τις όποιες προτάσεις προκύψουν».

Τέλος, αναφερόμενος γενικά στο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League, ο Κουσκουνάς τόνισε πως ο βαθμολογικός πίνακας είπε την αλήθεια, τόσο στην κορυφή, όσο και στην ουρά του. «Πιστεύω πως τόσο ο Απόλλωνας όσο και η Λαμία δίκαια πήραν τα δύο εισιτήρια για την Super League. Επίσης και η μάχη στην ουρά είχε την κατάληξη που έπρεπε, καθώς υποβιβάστηκαν οι ομάδες που υστέρησαν, τόσο αγωνιστικά, όσο και διοικητικά».

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ