16.5 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Λαχτάρισαν μάνα και παιδί από αδέσποτο σκύλο έξω από το νηπιαγωγείο Μεγάλου Κεφαλοβρύσου

Ένα παράξενο περιστατικό συνέβη σήμερα έξω από το νηπιαγωγείο Μεγάλου Κεφαλοβρύσου.

- Advertisement -

Όπως αναφέρει στο trikalaola.gr μια μητέρα παιδιού που το πηγαίνει στο συγκεκριμένο νηπιαγωγείο, την ώρα που πήγε να πάρει το παιδί της, το μεσημέρι δηλαδή, εκεί ήταν και ένας μεγάλος αδέσποτος σκύλος χωρίς όμως να έχει την τάση να γαβγίσει και να επιτεθεί ούτε στο παιδί ούτε στη μάνα.

Η μάνα άνοιξε την πίσω πόρτα του αυτοκινήτου να βάλει μέσα το παιδί της στο παιδικό κάθισμα και χωρίς να το καταλάβει ο σκύλος πήδησε μέσα στο αυτοκίνητο και κάθισε αυτός στο παιδικό κάθισμα εκτοπίζοντας το παιδί…

Φυσικά εκείνη τη στιγμή υπήρξε πανικός και από την μάνα και από το παιδί που άρχισε να κλαίει συνεχώς. Η μάνα αρπάζει το παιδί και το αφήνει έξω την ώρα μάλιστα που έβρεχε καταρρακτωδώς. Η μάνα φοβούμενη την αντίδραση του σκύλου ζήτησε βοήθεια από άλλους και κατάφεραν μετά να κατεβάσουν τον σκύλο με τα χίλια ζόρια.

Η μάνα επισημαίνει το πρόβλημα με τα αδέσποτα που υπάρχει και απευθύνεται στις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου να αναλάβει την ευθύνη και να δώσει λύση. Μπορεί να μην δέχθηκε επίθεση, αλλά η ίδια έκανε βιολογικό καθαρισμό στο αυτοκίνητο και το παιδί της δεν θέλει να πάει στο νηπιαγωγείο από την λαχτάρα που έχει πάρει. Κανείς δεν ξέρει εάν υπάρχουν αρρώστιες οι οποίες μπορούν να μεταδοθούν και στον άνθρωπο.    

(φωτό αρχείου)

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ