17.5 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Λιποθύμησε οδηγός απορριμματοφόρου από θερμοπληξία -Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Οδηγός απορριμματοφόρου λιποθύμησε ενώ εκτελούσε δρομολόγιο αποκομιδής απορριμμάτων και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου οι γιατροί διέγνωσαν ότι υπέστη θερμοπληξία.

- Advertisement -

Ο οδηγός ήταν δημοτικός υπάλληλος του δήμου Αλεξανδρούπολης και το περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη στις Φέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, του evros-news.gr, ο οδηγός εκτελούσε το καθημερινό του δρομολόγιο στην περιοχή των Φερών μετά τις 10:30π.μ. Το δρομολόγιο εκτελείται την συγκεκριμένη ώρα, λόγω της έλλειψης απορριμματοφόρου!

Καθώς λοιπόν οι εργαζόμενοι άδιαζαν τα απόβλητα στο εργοτάξιο του αγωγού ΤΑΠ, ο οδηγός αισθάνθηκε δυσφορία, κατέβηκε από το όχημα του και λιποθύμησε.

Άμεσα κινητοποιήθηκε το ιδιωτικό ασθενοφόρο της εταιρείας κατασκευής του ΤΑΠ και μετέφερε τον εργαζόμενο στο Κέντρο Υγείας Φερών, απ’ όπου διακομίστηκε εσπευσμένα στο ΓΠΝΑ. Οι ενδείξεις και τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων δείχνουν ότι ο εργαζόμενος έπαθε θερμοπληξία.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι εργαζόμενοι, σε συνομιλία που είχε ο Αντιδήμαρχος Φερών Νίκος Γκότσης με την σύζυγο του εργαζόμενου οδηγού χθες το απόγευμα, προσπάθησε να υποβαθμίσει το συγκεκριμένο γεγονός λέγοντας της χαρακτηριστικά ότι “θερμοπληξία θα μπορούσε να πάθει και ο ίδιος με το τζιπάκι του”.

Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται γιατί τα δρομολόγια εκτελούνται τις μεσημβρινές ώρες με θερμοκρασία πάνω από 35 βαθμούς και φυσικά στην καμπίνα του φορτηγού είναι πολύ υψηλότερη.

Μάλιστα το όχημα που παρέχεται στον οδηγό για να εκτελέσει την εργασία του δεν έχει κλιματισμό ή αν διαθέτει επειδή δεν έχει αλλάξει ποτέ φίλτρο είναι αδύνατη η χρήση του.  Οι εργαζόμενοι του δήμου καταγγέλλουν ότι οι συνθήκες στις υπηρεσίες καθαριότητας είναι αντίξοες και τριτοκοσμικές.

aftodioikisi.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ